Originele HP supplies: topkwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar

Inkt is gewoon inkt en printen is gewoon printen, maar is dit eigenlijk wel zo? Hoe kiest u de juiste inkt of toner die volledig aan uw wensen voldoet?
De keuze voor inkt en toner wordt onder meer bepaald door het afdrukvolume, de prijs, de kwaliteit en milieuvriendelijkheid.

Originele HP supplies zijn speciaal ontworpen voor uw HP printer en leveren professionele afdrukken van topkwaliteit. Namaakproducten kunnen afdrukken met een slechtere kwaliteit, waardoor u uiteindelijk hogere afdrukkosten heeft. En wanneer u originele HP cartridges gebruikt profiteert u altijd van de uitstekende ondersteuning, service en garantie van HP.

HP Inktcartridges

Voor elke type gebruik kunt u bij DiscountOffice.nl originele HP inktcartridges bestellen. U kunt kiezen uit:
 • Standaard inktcartridges zwart en kleur: aanbevolen als u maar af en toe print.
  Voor betaalbare kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • XL high-capacity inktcartridges zwart en kleur: ideaal als u vaker print.
  Dezelfde kwaliteit als standaard inkt, maar met een besparing op de afdrukkosten tot wel 50%!
 • Multipack met 2 of 4 inktcartridges: bespaar tot 20% in vergelijking tot cartridges in een single-pack.
HP301

HP Tonercartridges

HP305

Ook de originele HP toners voor de beste printkwaliteit bestelt u gemakkelijk bij DiscountOffice.nl. Voor elk budget biedt HP een perfecte toner voor uw specifieke wensen:

 • HP Standaard Tonercartridges zwart en kleur: voor standaard afdrukvolumes voor een standaard prijs.
  Te herkennen aan de letter 'A' op de verpakking.
 • HP High capacity Tonercartridges zwart en kleur: voor hoge volumes en met lage kosten per pagina.
  Te herkennen aan de letter 'X' op de verpakking.
 • HP Multi-packs: voor regelmatig printen. Bestel een multipack en bespaar op uw afdrukkosten! De HP duo-packs bevatten 2 zwarte tonercartridges en de HP colour multipacks bevatten 3 kleuren toners (cyaan, yellow en magenta).

Voordelen van Originele HP Supplies

De HP inkt en toners werken niet alleen de eerste keer, elke keer weer staan de originele supplies garant voor constante prestaties. Bovendien kiest u niet alleen voor de beste printkwaliteit maar ook voor het milieu: de cartridges zijn ontworpen voor eenvoudige recycling en minder afval.
Met de Originele HP Supplies krijgt u een optimale gebruikerservaring en maximale waar voor uw geld!

Nog meer besparen op uw afdrukkosten?
Op de speciale HP promotiepagina vindt u regelmatig aantrekkelijke cashback acties.

HPcashback
DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 199,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.