Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Faber Castell Aquarelpotloden

Actief filter

Faber-Castell schrijfwaren

Faber-Castell is topkwaliteit in schrijf- en tekenwaren

Bij DiscountOffice.nl kunt u alle Faber-Castell producten eenvoudig en voordelig online bestellen. Faber-Castell is ’s werelds grootste producent van houten kleur- en grafietpotloden.

Om binnen het uitgebreide assortiment van Faber-Castell gemakkelijk het juiste artikel te vinden zijn de producten verdeeld in verschillende productgroepen.

"Art & Graphic" (groene verpakkingen) combineert het beste van meer dan 250 jaar ervaring in het ontwikkelen en vervaardigen van exclusieve kunstenaarsproducten en staat bij hobbyschilders en professionals hoog in het vaandel.

“Creative Studio” (blauwe verpakkingen) is een assortiment voor jeugd en volwassenen die teken- en kleurmateriaal nodig hebben op school of voor hun werk.

“Playing & Learning” (rode verpakkingen) bieden kinderen van 3 tot en met 12 jaar een scala aan geschikte producten om zo zijn of haar enthousiasme en nieuwsgierigheid voor creativiteit te ontwikkelen.

Faber-Castell “General Writing & Marking” producten zijn een aanvulling op het moderne kantoor of de studie in de vorm van functionele schrijfinstrumenten voor het maken van aantekeningen, schetsen en corrigeren van teksten.

Tot slot zijn er de “Fine Writing” luxe schrijfwaren producten, bestaande uit balpennen, vulpennen, rollerbals en vulpotloden.

Ruim assortiment Faber-Castell potloden

Het assortiment Faber-Castell potloden is zeer uitgebreid. DiscountOffice.nl levert Faber-Castell grafietpotloden in diverse hardheden, u kunt de grafietpotloden zowel los als in samengestelde sets bestellen. Ook de Polychromos kleurpotloden of Albrecht Dürer aquarelpotloden zijn bij DiscountOffice.nl verkrijgbaar in diverse sets of los per stuk. Dit geldt ook voor Goldfaber kleurpotloden, Goldfaber aquarelpotloden en GRIP kleurpotloden. Gaat uw voorkeur uit naar een vulpotlood? Bij DiscountOffice.nl kunt u online kiezen uit Faber-Castell vulpotloden in diverse uitvoeringen, kleuren en mogelijkheden.

Faber-Castell hobby-materialen en schildersbenodigdheden

Bent u op zoek naar houtskool, pastelkrijt of pastelpotloden? Faber-Castell biedt een ruime keuze voor elke toepassing, bij DiscountOffice.nl snel en voordelig online verkrijgbaar. Bestel dan gelijk ook toebehoren gemakkelijk online mee, zoals doezelaar, watercup, tekenborstel en schuurplankje. Faber-Castell levert ook diverse soorten verfdozen met waterverf, aquarelverf, olieverf en acrylverf, maar ook losse verftabletten Connector die eenvoudig aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Bijbehorende kwasten en penselen en penselensets zijn ook in het assortiment te vinden. Bestel vandaag nog bij DiscountOffice.nl Faber-Castell schildersbenodigdheden voor al uw creatieve hobby’s en ga aan de slag.

Uitgebreide collectie luxe en functionele schrijfwaren

Zoekt u een perfect cadeau voor uzelf, voor een speciaal persoon of uw zakenrelatie? DiscountOffice.nl biedt een hele uitgebreide collectie luxe- en functionele schrijfwaren van Faber-Castell. Of u nu kiest voor de E-motion collectie, Ondoro collectie, Ambition collectie, Essentio collectie, Loom collectie, Neo Slim collectie, Hexo collectie of de N’ice pen, elke designcollectie is afgestemd op de wensen van de consument. Of gaat u voor functionele schrijfwaren en kiest u voor de Grip collectie? Alle producten in de Grip collectie zijn voorzien van een ergonomische zachte rubberen gripzone dat zorgt voor urenlang onvermoeid schrijven.

Kantoor gebruiksartikelen

Sommige artikelen zijn onmisbaar in een kantoor en zeker als u veelvuldig aan het ontwerpen bent. Faber-Castell biedt daartoe diverse producten als handige tekenplaten, maar ook een ruim assortiment gummen en passers, lijmstiften, correctievloeistof, correctierollers, puntenslijpers of vulpeninkt. Maar ook voor tekstmarkers, multimarkers, aquarelmarkers en metallic markers in diverse uitvoeringen en kleuren bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres!