Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Safescan Automatische valsgelddetectoren

Actief filter

Safescan zakelijke apparatuur

Safescan voor veilig en efficiënt werken

Safescan is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van apparatuur die organisaties helpt om veiliger en efficiënter te werken. DiscountOffice.nl heeft naast geldtelmachines en valsgelddetectors ook tijdregistratiesystemen en kluizen van Safescan in het assortiment. Safescan zet zich wereldwijd in om bedrijven slimme, veilige tools te bieden voor het verwerken van contant geld. Daarnaast levert Safescan unieke tijdregistratiesystemen om de aanwezigheid van personeel optimaal te managen.
Sinds de oprichting in 2004 is Safescan snel gegroeid en belevert inmiddels honderdduizenden klanten over de hele wereld. De klanten van Safescan hechten belang aan veiligheid, nauwkeurigheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Met hoge kwaliteitsproducten en oog voor detail biedt Safescan de juiste oplossing. Het Safescan assortiment is via DiscountOffice.nl gemakkelijk en voordelig online te bestellen. De meeste apparatuur is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd.

Explosieve toename aantal vervalste bankbiljetten

De invoering van de euro in 2001 bracht tegelijkertijd een explosieve toename van het aantal vervalste bankbiljetten met zich mee. Voor Safescan was dit het startsein om met een team van ontwikkelaars en deskundigen manieren te onderzoeken om bedrijven tegen dit soort fraude te beschermen. Eerst kwamen ze met valsgelddetectie systemen op de markt met vooruitstrevende zesvoudige detectietechnologie voor het controleren van bankbiljetten. Spoedig gevolgd door een volledig assortiment producten voor de verwerking van contant geld, waaronder biljettelmachines, muntentellers, kassalades en POS-kluizen. Sinds 2009 is Safescan ook actief op de markt voor tijdregistratie met een unieke lijn intelligente, gebruiksvriendelijke tijdregistratiesystemen inclusief bijbehorende software.

Compleet assortiment Safescan artikelen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u online gemakkelijk en voordelig al uw Safescan artikelen. U vindt onder meer onderstaande Safescan artikelen in het assortiment:

Safescan biljettelmachines

Gebruiksvriendelijke snelle biljettelmachines zoals de Biljettenmachine Safescan 2265 wit en Biljettelmachine Safescan 2250 Wit 3-voudige Gesorteerd.

Safescan munttelmachines

Waaronder de eenvoudig te bedienen Geldtelmachine Safescan 1250 wit voor het tellen en sorteren van Euromunten.

Safescan automatische valsgelddetectoren

Voor het controleren van uw bankbiljetten op echtheid is de Valsgelddetector Safescan 155s Automatisch Zwart één van de meest bekende automatische vaslgelddectoren.

Valsgeld Detectiepen Safescan 30

Controleer gemakkelijk en snel met de Safescan detectiepen of het bankbiljet echt.

Safescan kassalades

Sterke metalen kassalades voor het veilig bewaren van muntgeld, bankbiljetten en waardepapieren, bijvoorbeeld Safescan kassalade SD-4141 voor gebruik in sportkantines, school, retail en meer.

Safescan tijdregistratie Time Moto

Voor complete tijdregistratie is het Safescan Tijdregistratiesysteem TimeMoto TM-616 de ideale oplossing. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, al dan niet in de cloud. Ook bestelt u via DiscountOffice.nl accessoires zoals het Tijdregistratiesysteem Sleutelhanger RFID TimeMoto RF-110 en Safescan software voor tijdsregistratiesystemen.

Gratis valuta update service

Om het vervalsers moeilijk te maken, verwerken centrale banken constant nieuwe echtheidskenmerken in hun bankbiljetten. Zodra er een nieuwe software-update beschikbaar is kunt u deze gratis updaten.