Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Durable Badges

Actief filter

Durable kantoorartikelen

Durable voor opbergen, ordenen, sorteren, informeren en presenteren

Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment kantoorartikelen van Durable. Op dit moment zijn er zo'n 2000 producten in het volledige DURABLE assortiment. De verschillende productgroepen: mappen en snelhechtmappen, badges, tabbladen, organisatie van het bureau, computer supplies, informatie- en presentatie-systemen, reinigingsproducten en zelfklevende producten. Jaarlijks lanceert DURABLE ongeveer 60 nieuwe producten, die meer dan 25% van de omzet uitmaken en niet ouder zijn dan 5 jaar.

Durable sinds 1920

Het familiebedrijf DURABLE Hunke & Jochheim, gevestigd in Iserlohn, werd in 1920 opgericht. Toen produceerde DURABLE voornamelijk metalen ruiters. DURABLE was één van de eerste fabrikanten die kantoormateriaal uit kunststof op de markt lanceerde. In 1959 vond DURABLE de gepatenteerde klemmap DURACLIP® uit. Een ware innovatie! DURACLIP® is een klemmap vervaardigd uit hoogwaardige folie voor het opbergen en presenteren van ongeperforeerde documenten. Deze klemmap heeft ervoor gezorgd dat Durable de wereldwijde marktleider van klemmappen is. Inmiddels werken er bij Durable ongeveer 600 mensen. Het is een bedrijf met de Duitse traditie in productie en toch met een globale, internationale oriëntering. Innovatie, kwaliteit en design zijn de kernwoorden van Durable: eigenschappen waardoor DURABLE zich onderscheidt van andere producenten en die een succesvolle toekomst garanderen.

Ruime collectie Durable artikelen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel online al uw Durable benodigdheden tegen scherpe prijzen. Het merendeel is uit voorraad leverbaar en wordt snel bij u bezorgd. De uitgebreide collectie kantoorartikelen van Durable is onderverdeeld in de volgende categorieën:

Archiveren en organiseren

Durable archiveringsmiddelen en opbergartikelen voor een overzichtelijk kantoor, zoals snelhechtmappen, Duraclip klemmappen, zelfklevende hoezen Durable Pocketfix, Ladenboxen Durable Varicolor, Hangmappentrolley Durable Economy.

Informatie en presentatie

Duraframe informatiekader, Combiboxx folderstandaards, Sherpa vloerstandaards, Durable Click Sign deurbordjes en zelfklevende pictogrammen voor het duidelijk presenteren van belangrijke informatie. Het complete aanbod Durable naambadges voor evenementen en congressen is via DiscountOffice.nl te bestellen.

Rondom het bureau

Voor op uw werkplek biedt Durable handige bureau accessoires zoals onder meer brievenbakjes, Visifix visitekaarthouders, bureau onderleggers, Sherpa en Vario bureaustandaards.

Facilitaire artikelen

Naast Durable afvalbakken en prullenbakken is de Durable vlamdovende papierbak één van de populairste artikelen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. Ook een belangrijke categorie vormen de Durable logistieke markeringen, u kunt hierbij denken aan magnetische documenthouders, zelfklevende documenthouders en stickers voor vloermarkering.

Durable kantoorartikelen met korting bestellen

Bestel al uw Durable kantoorartikelen met hoge kortingen online via DiscountOffice.nl. Bestelt u namens een bedrijf en heeft u van een artikelen grotere aantallen nodig? Door onze staffelprijzen kunt u flink besparen op de inkoop van uw kantoorartikelen.