Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bisley Bisley kantoorkasten

Actief filter:

 

Bisley archiefkasten

Bent u opzoek naar een Bisley archiefkast? DiscountOffice.nl heeft een breed aanbod van Bisley kantoorkasten. Het kantoormeubilair merk is toonaangevend in de markt. Naast het vaste assortiment opbergkasten die op onze website staat, is het mogelijk om elk gewenst product van Bisley te bestellen.

 

De Bisley meerladekasten, ladenkasten, roldeurkasten, ladeblokken en hangmapkasten zijn gemakkelijk online te bestellen. De kasten zijn voordelig geprijsd en wordt door de eigen bezorgdienst van Bisley geleverd. Samen met u wordt er gezocht naar een geschikte dag om de kantoorkast af te leveren.

 

Achtergrond informatie Bisley

Het bedrijf Bisley is opgericht in 1931 als met als eenmanszaakeigenaar Freddy Brown, als automonteur van luxeauto’s. Hedendaags is het een toonaangevend bedrijf op het gebied van kantoormeubilair.

 

Bisley kantoormeubelen is een Britse producent van stalen opbergmiddelen voor het gebruik in kantoren. Opererend vanuit Bisley in Surrey, Newport in Zuid-Wales met ongeveer 1000 medewerkers, zijn de Bisley producten over de hele wereld verkrijgbaar.

 

Bisley is een bekend en vertrouwd merk dat voor kwaliteit en duurzaamheid staat. Dit is niet ongezien gebleven. In 2015 heeft Bisley de “Manufacturing Guild Mark” gewonnen en in 2017 de “Design Guild Mark” in ontvangst kunnen nemen.

 

Assortiment Bisley archiefkasten

Bij DiscountOfiice.nl is het mogelijk om elke Bisley archiefkast te bestellen. Naast het aanbod op de website is het gehele assortiment van Bisley kantoormeubilair te bestellen. Neem hiervoor contact op met ons deskundige klantenservice. Hieronder staat een overzicht van Bisley archiefkasten, met daarbij een korte omschrijving.

 

  • Bisley meerladenkasten

U kunt kiezen uit een Bisley meerladenkast in de kleuren zwart of zilvergrijs en uit het aantal laden 6, 8, 10 of 15. Meerladekasten bieden u flexibele opbergmogelijkheden. Een populaire meerladenkast is de Bisley A4 meerladekast 15 laden met sokkel zwart.

 

  • Bisley ladekasten

De Bisley ladekast Homefiller staat bekend om het mooie design en hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de Bisley ladekasten  in veel modellen en kleuren verkrijgbaar. De Bisley Ladekast Homefiler met 3 laden 2x A6 1x A4 Lichtgrijs Donkerblauw is één van de populairste ladekasten.

 

  • Bisley roldeurkasten

Bent u opzoek naar een Bisley roldeurkast? De Bisley roldeurkasten zijn in het zwart, wit, zilver of antraciet en in een lage of hoge variant online te bestellen. Daarnaast zijn er varianten met 2 of 4 legborden en verschillende afmetingen te vinden in de uitgebreide collectie van Bisley roldeurkasten.

 

  • Bisley ladeblokken

Een Bisley ladeblok is standaard uitgerust met een slot. De Bisley bureau ladeblokken zijn verrijdbaar en er is keus in veel verschillende kleuren. Daarnaast kunt u kiezen voor een bureau ladeblok waarin ook een lade zit met een hangmappenframe. Het Bisley Note Verrijdbaar Ladeblok 3 laden is een zeer populair model.

 

  • Bisley hangmappenkasten

Voor de archivering van uw hangmappen is de Bisley hangmappenkast ideaal. De hangmappenkasten van Bisley hebben een centrale sluiting, stalen etikethouders en zijn geschikt voor A4, folio en grootfolio hangmappen. Er zijn 2 modellen, de Bisley hangmappenkast Basic en Bisley hangmappenkast premium. Daarnaast zijn ze in verschillen kleuren, afmetingen en laden aantal te bestellen.

 

Waarom een Bisley kantoorkast bij DiscountOffice.nl bestellen?

DiscountOffice.nl heeft een ruim assortiment Bisley kantoorkasten. Daarnaast zijn de Bisley kasten scherp geprijsd. Mocht u een ander kantoormeubel van Bisley willen dan in het assortiment staat neem dan contact op met onze klantenservice, elk product van Bisley kunnen we bestellen. Er is een snelle levertijd en de afleverdag wordt samen met u afgestemd.

 

Voor kantoren, bedrijven, scholen, andere organisaties en grootgebruikers zijn er hoge kortingen. Bij een afname van meerdere stuks krijgt u hoge kortingen. Dit is te vinden bij staffelprijzen op de productpagina. Voor het voordeligste kantmeubilair bestelt u bij DiscountOffice.nl.