Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Boeketten verse bloemen

Boeketten verse bloemen

Verwante categorie: Boeketten zijden bloemen

Andere benamingen: Boeket verse bloemen, Boeket bloemen, Bos bloemen

Bloemen bestellen

Wilt u een boeket bloemen bestellen voor uw medewerkers, collega’s of zakelijke relaties? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel online een boeket verse bloemen. Met een mooie bos bloemen bezorgt u altijd een passende attentie bij een verjaardag, een jubileum of een nieuwe samenwerking. Zelfs bij de afhandeling van een klacht bezorgt een bos bloemen de ontvanger een goed gevoel. Voor elke situatie bestelt u bij DiscountOffice.nl een mooi boeket bloemen tegen scherpe prijzen.

Rechtstreeks van de kweker

Alle boeketten bloemen komen dagvers van de kweker of de Nederlandse bloemenveiling. De boeketten worden allemaal door ervaren bloembinders met de hand gebonden. Dit gebeurt op een centrale binderij, waardoor u ook geleverd krijgt wat u ziet op de website van DiscountOffice.nl. De boeketten zijn samengesteld uit bloemen van kwekers die duurzaam telen. Door de keten zo kort mogelijk te houden, wordt de kwaliteit geborgd en wordt de co2 uitstoot gereduceerd.
Alle boeketten worden geconditioneerd in een doos verstuurd, compleet met snijbloemenvoedsel en een freshbag die de bloemen tijdens de transportfase vers houdt. Hierdoor kan de ontvanger langer genieten van de bloemen.

Rozen bestellen

Wilt u rozen bestellen en laten bezorgen? DiscountOffice.nl heeft naast witte rozen, rode rozen en roze rozen ook gemengde boeketten rozen in het assortiment. U bestelt de rozen gemakkelijk en voordelig online.

Liever een gemengd boeket bloemen bestellen? U vindt bij DiscountOffice.nl verschillende soorten gemengde boeketten en veldboeketten in verrassende kleurencombinaties tegen scherpe prijzen.

Boeket met cadeau

Wilt u een boeket met cadeau bestellen? Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende boeketten bloemen met een cadeau, bijvoorbeeld een boeket rozen met champagne of een boeket bloemen met Merci chocolade. Zo bestelt u voor elke gelegenheid het juiste cadeau gemakkelijk en voordelig bij DiscountOffice.nl.

Alles bij één leverancier

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment kantoorartikelen, facilitaire artikelen, magazijnartikelen, kantoormeubilair en veiligheidsartikelen tegen scherpe prijzen. Ook uw relatiegeschenken koopt u gemakkelijk en snel bij DiscountOffice.nl.
Door al uw bedrijfsbenodigdheden bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit. Het scheelt niet alleen tijd, maar levert u ook een kostenbesparing op.