Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bureaulampen Halogeen

Bureaulampen Halogeen

Andere benamingen: Halogeen Burolamp, Burolamp Halogeen

Halogeen bureaulamp bestellen

Een bureaulamp is een onmisbaar kantoorartikel voor op uw bureau. Vaak in de donkere dagen kan deze bureaulamp-halogeen u goed van dienst zijn. Middels het halogeenlicht dat naast duurzaam en energiebesparend, ook nog eens een extra fijn licht verspreid. Waardoor ook op de donkere dagen alles goed zichtbaar blijft. U kunt gemakkelijk en snel bij DiscountOffice.nl een halogeenbureaulamp bestellen. Die net zoals ons gehele assortiment, een scherpe prijs heeft. Zoek makkelijk en voordelig een halogeenlamp op DiscountOffice.nl.
De meeste bureaulampen halogeen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een snelle levertijd. Vaak is deze al de volgende dag geleverd. Koop vandaag nog uw geschikte lamp voor op uw bureau op DiscountOffice.nl en heb ten alle tijden een goede verlichting, om al uw werkzaamheden achter uw bureau uit te voeren. Deze bureaulamp online kopen kan gemakkelijk op DiscountOffice.nl.

Bureaulampen halogeen zijn efficiënter

Tegenwoordig worden er steeds meer efficiënte bureaulampen verkocht, vooral vanwege de milieuvriendelijke aspecten. Een halogeenlamp heeft het fijne licht van een gloeilamp, maar door het gebruik van slimme technologie werkt een halogeenlamp vele malen efficiënter. Natuurlijk hebben wij ook de nog betere milieuvriendelijke bureaulampen zoals de led-bureaulampen. Onze ruime assortiment is zodanig uitgebreid dat u alle keuze heeft. De halogeenlamp is vaak compacter en heeft tegenover de (ouderwetse) gloeilamp een enorme vooruitgang. De aangeboden hallogeen bureaulamp bevat laagspanningshalogeen. Deze kleine laagspanningshalogeenlamp is erg populair geworden door het gebruik van 12 volt. Door de combinatie van een 12 volt laagspanningslamp is er een zeer klein lampje ontstaan. Dit lampje heeft een kort en dik gloeidraad dat een rendabeler en nog iets witter licht geeft.

Het belangrijkste voordeel van een milieuvriendelijke bureaulamp is dat het licht makkelijk te bundelen is. Onze halogeen bureaulampen zijn voorzien van ingebouwde reflectoren die optimaal als bureaulamp te gebruiken zijn.

Bureaulampen halogeen onmisbaar op uw werkplek

Een bureaulamp is onmisbaar voor uw werkplek. Wanneer de dagen weer korter worden en de dagen ook weer donkerder worden. Kijk naar ons assortiment voor de best bijpassende halogeen bureaulamp voor uw thuiswerkplek of uw werkplek op kantoor. Bestel vandaag en ontvang in de meeste gevallen de halogeenbureaulamp morgen al in huis. De bureaulamp is makkelijk online te kopen op onze website DiscountOffice.nl.

Nadelen van een bureaulamp-halogeen

Hallogeen bureaulampen vallen onder de goedkopere bureaulampen. Al hoewel de halogeen bureaulampen beter zijn dan de gloeilamp hebben zij echter ook een groot nadeel: het grootste gedeelte van de energie wordt bij een halogeenlamp namelijk omgezet in warmte in plaats van licht. Daardoor gaat er veel energie verloren. Dit kost niet alleen veel geld, het is ook nog slecht voor het milieu.