Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Dell Desktop computers

Actief filter

Dell

Dell producten kopen

Bent u op zoek naar een Dell computer, laptop, monitor of toner? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment Dell producten. Deze technologische producten zijn voordelig en eenvoudig te bestellen en daarnaast is de levertijd razendsnel. Vandaag besteld is meestal de volgende werkdag in huis.

Wie is Dell?

Dell creëert technologische producten om de menselijke vooruitgang te stimuleren. Dit was en is het doel van Dell al sinds 1984, toen in de Universiteit van Texas Michael Dell het bedrijf oprichtte.
Vandaag de dag behoort Dell tot 's werelds toonaangevende technologiebedrijven.

Breed assortiment Dell producten

DiscountOffice.nl heeft een gevarieerd aanbod Dell producten zoals monitors, pc’s, notebooks en laser toners. Dell staat bekend om zijn hoge kwaliteit en innoverende technologische producten. Daarnaast zorgen ze ook dat producten perfect passen bij de eindgebruiker, dit doet Dell met de verschillende producten en series.

Computers en laptops

DiscountOffice.nl heeft een brede collectie Dell computers en laptops. De notebooks en desktops zijn voordelig geprijsd en worden meestal de volgende werkdag geleverd. De bekende series zijn de Dell Vostro, Precision, Chroombook, Lattitude en XPS.

Monitors

De Dell monitors zijn betrouwbaar en verbeteren de werkprestatie van uw werknemers. De monitors zijn uitgerust met functies om de productiviteit te verhogen. Bekijk de gevarieerde collectie monitoren met technologieën zoals 4K, videoconferencing, touch, curved en UltraSharp.

De verschillende monitor modellen voor zakelijk gebruik van Dell:

  • P-serie
  • UltraSharp monitoren
  • S-serie
  • E-serie

Laser toners

De originele supplies voor uw Dell printer zijn voordelig geprijsd bij DiscountOffice.nl. De lasertoner zwart en kleur zijn eenvoudig te bestellen en worden razendsnel geleverd.

De beste Dell technologische producten

Hieronder een lijst met de top 5 meest populaire Dell-producten:

  • Dell Kb 216 Met Bekabeling Toetsenbord
  • Dell Draadloze Muis
  • Dell P2419H 24 Monitor
  • Dell S2421HN 24 Inch Monitor
  • Tonercartridge Dell 593-10335 zwart HC

Dell aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelig een Dell computer, laptop, monitor of lasertoner. Naast de scherpe prijzen worden de bestellingen ook razendsnel geleverd. Vandaag besteld is meestal de volgende werkdag in huis.
Met de staffelprijzen kunt u nog meer korting ontvangen. Dit doet u door meerdere stuks van een artikel te bestellen. Hoe meer u bestelt, hoe meer korting. Daarnaast kunt u ook een prijsopgave aanvragen.