Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Hygiëne starterpacks

Hygiëne starterpacks

Andere benamingen: Hygiëne startpakket

Hygiëne Starterpacks bestellen

Een hygiëne dispenser bestellen? DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze voordelige hygiëne dispensers met vullingen. Met deze handige hygiëne starterpacks bestelt u altijd de juiste vullingen. U kunt kiezen uit onder meer dispensers voor handdoeken, handzeep, toiletpapier, poetsrollen en handalcohol. Gemakkelijk en voordelig online te bestellen via DiscountOffice.nl.
De meest artikelen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling met hygiëne artikelen dan wordt deze meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

DiscountOffice.nl uw totaalleverancier

Naast een ruim assortiment kantoorartikelen bestelt u dus ook eenvoudig alle hygiëne artikelen online via DiscountOffice.nl. Hierdoor kunt u bij één leverancier alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf, kantoor, werkplaats, kantine, school of instelling kopen. Het grote voordeel hiervan is dat u veel tijd en dus geld bespaart. U bespaart niet alleen verzendkosten, u hoeft ook slechts één inkoopfactuur te verwerken en u heeft contact met één aanspreekpunt.
Wilt u een advies op maat? Door onze jarenlange ervaring met hygiëne artikelen ontvangt u van de klantenservice een deskundig advies. We helpen u graag met het kiezen van de juiste hygiëne dispenser die het beste aansluit bij uw situatie.

Voordelig startpakket dispenser met vullingen

Heeft u een toiletpapier dispenser nodig? Of wilt u een handzeep dispenser, een handdoek dispenser, een poetsrol dispenser of desinfectie dispenser bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor verschillende hygiëne dispensers tegen scherpe prijzen.
Door te kiezen voor een compleet startpakket, dat bestaat uit een dispenser met vulling, hoeft u niet op zoek naar de juiste vullingen en bent u veel voordeliger uit door de extra korting. Bestel vandaag nog gemakkelijk en voordelig een compleet pakket hygiëne artikelen via DiscountOffice.nl.

Verschillende uitvoeringen hygiëne dispenser met vulling

DiscountOffice.nl biedt verschillende startpakketten dispenser inclusief vulling die perfect passen in uw werkomgeving, zowel in een kantoor, in de werkplaats of in de sanitaire ruimte.

U kunt kiezen uit onderstaande dispensers:

Toiletpapier dispenser met toiletpapier

DiscountOffice.nl heeft speciaal voor bedrijven, kantoren, scholen en instellingen een ruime keuze scherp geprijsde toiletrolhouders en toiletpapier dispensers. U kunt kiezen uit toiletpapier dispensers met doprollen, jumborollen of met toilet tissues. Bestel voordelig online de beste toiletpapier dispenser met het juiste toiletpapier.

Poetsrol dispenser met poetspapier

Ook voor een compleet startpakket poetsrol dispenser met poetsrollen moet u bij DiscountOffice.nl zijn. U kunt kiezen uit diverse soorten zoals een poetsrol dispenser met een doos mini poetsrollen of een poetsrol dispenser met een pak midi poetsrollen.

Handdoek dispenser met handdoekjes

De beste handdoek dispenser voor uw situatie bestelt u gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl. Het grote gemak van een hygiëne starterpack? De juiste papieren handdoekjes worden meteen meegeleverd. Bovendien bent u nog voordeliger uit dan wanneer u dit los zou kopen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen handdoek dispensers met een doos 2-laags Z-vouw handdoekjes.

Zeepdispenser met handzeep

Wilt u een zeepdispenser voor gebruik in de zorg, in de levensmiddelenindustrie, in de werkplaats of op kantoor bestellen? DiscountOffice.nl levert kunststof zeepdispensers in verschillende kleuren, zoals zwart of wit. Of gaat uw voorkeur uit naar een RVS zeepdispenser? U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een automatische zeepdispenser met sensor.

Zeepdispenser met foamzeep

Gaat uw voorkeur uit naar een foamzeep dispenser? Bij DiscountOffice.nl kunt u handige startpakketten bestaande uit een foamzeepdispenser met een foamzeep navulling in een 5 liter can bestellen. In diverse uitvoeringen leverbaar, zoals zwart, wit of RVS.

Zeepdispenser met handalcohol

Voor extra hygiëne biedt DiscountOffice.nl een zeepdispenser met handalcohol dat geschikt is voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Er zijn diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld met de hand bediend, met een bedieningsbeugel of een spraydispenser met handalcohol. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een no touch dispenser, deze automatische desinfectiedispenser werkt door middel van een sensor.