Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Inbraakwerende kluizen

Inbraakwerende kluizen

Verwante categorie: Brandkasten

Andere benamingen: Inbraakveilige kluizen, Kluizen, Privékluizen

Inbraakwerende kluis bestellen

Wilt u een kluis kopen voor thuis of voor op uw bedrijf? Bij DiscountOffice.nl kiest u uit het ruime assortiment gemakkelijk en voordelig de perfecte kluis om uw waardevolle eigendommen te beschermen tegen inbraak en diefstal. Voor elke toepassing vindt u bij DiscountOffice.nl de kluis die het beste aansluit bij uw wensen. De meeste inbraakwerende kluizen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen snel bij u bezorgd worden.
DiscountOffice.nl biedt inbraakwerende kluizen van hoogwaardige kwaliteitsmerken zoals De Raat, Nauta en Pavo. U kiest snel en eenvoudig online de juiste inbraakwerende kluis en betaalt veilig in uw eigen bankomgeving.

Welke inbraakwerende kluis is voor u geschikt?

Voordat u een inbraakwerende kluis gaat bestellen bij DiscountOffice.nl is het belangrijk om te bepalen welke kluis voor u het meest geschikt is.
Wat wilt u opbergen in de kluis? Wat is de waarde van uw eigendommen? Hoe wilt u de inbraakwerende kluis afsluiten? Wilt u een privékluis bestellen bij DiscountOffice.nl om thuis belangrijke eigendommen in te bewaren? Of zoekt u een zwaardere kluis voor op uw bedrijf waar hogere eisen gesteld worden en zwaarwegende risico’s zijn bij diefstal.

In principe is elke kluis inbraakwerend, maar de inbraakwerendheid verschilt. Hoe hoger de waardeberging hoe hoger de weerstand. Een inbraakwerende kluis is voorzien van een label waarop staat aan welke (Europese) normen de kluis voldoet. Echter: een inbraakwerende kluis kopen betekent niet dat de waarde van de spullen automatisch wordt gedekt door de verzekering! De kluis moet altijd worden aangemeld, met daarbij een vermelding van de waardedekking van de kluis die op het label staat aangegeven.

Indicatie waardeberging

Indicatie waarberging geeft aan tot welke waarde contant geld door de verzekering gedekt wordt, als deze in de kluis is opgeborgen. Hierbij wordt uitgegaan van opslag van contant geld in een inbraakwerende kast of kluis die zich bevindt in een onbewoond, onbewaakt en niet beveiligd pand binnen de bebouwde kom. Afhankelijk van de genomen beveiligingsmaatregelen kunnen verzekeraars afwijken van de dekkingsindicatie. Neem hiervoor altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij voor de geldende voorwaarden.

Euro klasse

Volgens deze norm moet de kluis getest worden door een onafhankelijk testinstituut. In de testinstituten gaan ervaren mensen aan de slag met de kluis om deze open te breken. De verkregen resultaten worden omgezet in een weerstandswaarde. Hierin worden rekening gehouden met factoren als tijd en gereedschap. Aan de hand daarvan wordt een kluis ingeschaald in een bepaalde weerstandsklasse.

Classificatie

Waardeberging Geld

Waardeberging Kostbaarheden

Euro klasse 0

€ 7.000,-

€ 14.000,-

Euro klasse I

€ 10.000,-

€ 20.000,-

Euro klasse II

€ 25.000,-

€ 50.000,-

Euro klasse III

€ 45.000,-

€ 90.000,-

Euro klasse IV

€ 75.000,-

€ 150.000,-

Euro klasse V

€ 125.000,-

€ 250.000,-

Euro klasse VI

€ 250.000,-

€ 500.000,-

Inbraak certificaat conform EN 14 450, ESSA, ECB-S (Securitylevel 1 en 2)

De Europese normen gaan uit van de resultaten van echte testen, vastgelegd in EN 14 450 en EN 1143-1. EN 14 450 is de normering voor licht inbraakwerende kasten en zijn geschikt voor eenvoudige risico's. De certificaten S 1 en S 2 staan op een plaatje aan de binnenzijde van de deur. Deze worden ook Securitylevel 1 en 2 genoemd.

Classificatie

Waardeberging Geld

Waardeberging Kostbaarheden

Securitylevel 1

€ 2.500,-

€ 5.000,-

Securitylevel 2

€ 5.000,-

€ 9.000,-

Let op: kasten tot 1000 kg moeten altijd goed verankerd zijn, neem altijd contact op met een verzekeraar voor de te volgen procedure.

Topmerk privékluizen

Bent u opzoek naar een topmerk privékluis van De Raat, Salvus of Sistec? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid aanbod van de beste kluis merken. De beste kluizen voor thuis kunt u gemakkelijk en voordelig online bestellen.

De Raat kluizen

Bent u opzoek naar een De Raat kluis voor thuis? De PT serie van de Raat is zeer populair. De Raat pt 1 kluis is een privékluis die volgens de Europese normering EN 14450 is getest. En heeft een inbraakwerendheid van Securitylevel 2, ook wel S2 genoemd. Naast de PT1 is ook de PT2 een gewilde kluis. De Raat PT 2 kluis is één slag groter dan de PT 1. Naast de PT serie die voorzien is van een sleutelslot, heeft De Raat ook de ET serie. De Raat ET kluizen zijn voorzien van een cijferslot die geopend kan worden met een code.

Salvus inbraakwerende safe

De Salvus safes zijn voordelig en van hoogwaardige kwaliteit. De meeste kluizen zijn op inbraakwerendheid getest door het European Certification Boards – Security in Duitsland. U kunt kiezen uit de modellen Massa, Monza, Novellara en Rome.

Sistec inbraakwerende kluis

De Sistec MT3+, MT4+ en MT6 zijn zeer populaire kluizen uit de MT serie van Sistec. DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid aanbod Sistec MT privékluizen. Daarnaast kunt u kiezen tussen een privékluis met een elektronisch slot of sleutelslot.

Privékluis aanbiedingen

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment inbraakwerende privékluizen. De kluizen voor thuis zijn voordelig en gemakkelijk online te bestellen. Ook kunt u extra profiteren door gebruik te maken van de staffelprijzen of door een prijsopgave op te vragen, bij het bestellen van meerdere stuks. Ideaal voor grootgebruikers zoals bedrijven, scholen, kantoren of andere organisaties.