Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Filex Inbraakwerende kluizen

Actief filter

Filex Security kluizen

Filex Security kluis bestellen

Filex Security levert universele beveiligingsoplossingen voor computers, laptops en notebooks. Daarnaast ook inbraakwerende kluizen voor waardevolle spullen, laptopkluizen en medicijnkasten. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment Filex Security kluizen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Hoogwaardige kluizen voor een optimale bescherming van uw waardevolle spullen op kantoor, op school, in uw instelling, in de winkel, in hotels of voor thuisgebruik.
De meeste Filex Security artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw favoriete Filex Security artikel wordt snel geleverd.

Filex Security onderdeel van Nauta Group

Sinds 2019 is Filex Security onderdeel van de Nauta Group. Sinds de oprichting in 1963 heeft de Nauta Group zich ontwikkeld tot een toonaangevende importeur, groothandel en fabrikant van beveiligingsproducten. Met inmiddels meer dan vijfenvijftig jaar ervaring is Nauta specialist in hang- en sluitwerk en brand- en inbraakwerende kluizen. Met vestigingen in Nederland en Duitsland en afnemers in heel Europa is Nauta één van Europa's meest complete distributeurs van mechanische veiligheidsproducten.
Filex Security heeft een serie betaalbare kluizen ontwikkeld zonder daarbij in kwaliteit in te leveren. De kluizen kenmerken zich door hun eenvoud in gebruik en strakke design. Dat ziet u onder meer terug in de zachte bekleding die aan de binnenzijde van de kluis is aangebracht en de opvallende consumentenverpakking waarin de kluizen worden geleverd.

Ruime keuze Filex Security kluizen

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze Filex Security afstortkluizen, inbraakwerende kluizen, laptopkluizen, sleutelkluizen, laptop beveiligingen en EHBO kastjes tegen een scherpe prijs.

Hieronder volgt een overzicht van de beste Filex Security kluizen:

  • Laptopkluis SB L Elektronisch slot
  • Filex KS 140 Sleutelkluis Elektronisch Slot 140 Haken Antraciet
  • Filex Afstortkluis DS 2 Elektronisch Slot
  • Filex Inbraakwerende Kluis SB 1 Electronisch Slot
  • Filex Security CR sleutelkluis

Filex Security artikelen met korting

Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. U kunt dit eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces. Nog een voordeel om via DiscountOffice.nl te bestellen zijn onze staffelprijzen. Heeft u meerdere kluizen nodig dan ontvangt u extra korting en kunt u nog voordeliger inkopen.