Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Salvus Inbraakwerende kluizen

Actief filter

Salvus kluizen

Salvus kluis kopen

Bent u opzoek naar een Salvus kluis? DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment van Salvus afstortkluizen, brandkasten, brandwerende archiefkasten en inbraakwerende kluizen. De Salvus kluizen zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen.

Over Salvus

Salvus staat bekend om kluizen met de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Een Salvus safe wordt met de meest geavanceerde technieken geproduceerd. Indien nodig worden de kluizen gecertificeerd door het ECB-S (European Certification Boards - Security) in Duitsland. ECB-S is een certificeringsinstantie die toonaangevend is voor het certificeren van zowel brandwerende kluizen als inbraakwerende kluizen. Een Salvus kluis met ECB-S certificering is onafhankelijk getest, is van hoogwaardige kwaliteit en wordt gegarandeerd geaccepteerd door verzekeraars.

Assortiment safes

Binnen het Salvus safes assortiment vindt u onder meer een divers aanbod inbraakwerende kluizen, brandwerende kluizen, afstortkluizen, sleutelkluizen, wapenkluizen en ladekasten. Het brede aanbod Salvus kluizen bevat onder andere de bekende modellen Torino, Palermo, Monza, Monopoli en Ravenna.

Salvus Torino

De Salvus Torino is van hoogwaardige kwaliteit om waardevolle documenten en andere waardevolle items in te bewaren. De kluis is ECB-S gecertificeerd, dit is de toonaangevende certificering op het gebied van brandwerendheid. De Salvus Torino is maar liefst 60 minuten brandwerend. In het brede aanbod vindt u de Salvus modellen Torino 1, Torino 2, Torino 3, Torino 4 en Torino 5.

Salvus Palermo

Salvus Palermo is een kluis S2 die zowel brand- als inbraakwerend is. Deze meubelkluis is ontworpen om al uw waardevolle spullen zoals geld, juwelen en documenten veilig in op te bergen.

De meest verkochte kluizen

Top 5 bestverkochte Salvus kluizen

  1. Salvus Torino 1
  2. Salvus Monopoli 1
  3. Salvus Torino 4
  4. Salvus Ravenna 7
  5. Salvus Palermo 1

Salvus kluis aanbiedingen

Opzoek naar een Salvus kluis in de aanbieding? DiscountOffice.nl heeft een voordelige en uitgebreide collectie Salvus safes. Bij het bestellen van meerdere stuks is het mogelijk om nog meer korting te krijgen. Dit kan door gebruik te maken van de staffelprijzen of u kunt een prijsopgave aanvragen. De scherpe prijzen zijn ideaal voor winkels, horeca bedrijven en andere organisaties.