Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

3M Indextabs

Actief filter

3M Innovatieve oplossingen

3M Post-it bestellen?

DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment 3M artikelen die u tegen scherpe prijzen gemakkelijk en snel online kunt bestellen. De bekende merken van 3M gebruiken we allemaal: denk aan Post-it en Scotch-tape in het bekende groene doosje. Andere merken die 3M biedt zijn onder andere Scotch-Brite, Nexcare, Command, Scotchgard, Futuro, Peltor en Speedglas. Hierdoor is er een uiteenlopend aanbod 3M artikelen ontstaan van index-tabs tot gehoorkappen en van memoblokjes tot veiligheidsbrillen.

3M sinds 1902

3M staat voor Minnesota Mining and Manufacturing company. Het bedrijf is in 1902 in Two Harbors in Minnesota opgericht met als eenvoudig doel: het mijnen naar korund, een ideaal mineraal voor het maken van schuurpapier en slijpstenen. Het verwachte korund bleek echter een ander, laagwaardiger, mineraal te zijn dat anorthosiet werd genoemd. Dit had het einde kunnen betekenen van dit bedrijf ware het niet dat ook in dit eerste jaar de basis werd gelegd voor innovatie en samenwerking die nog steeds de basis vormt van 3M.
In de ruim 100 jaar dat 3M bestaat volgden verschillende hoogtepunten elkaar snel op. Zo werd in 1925 de eerste afplaktape op de markt gebracht en hielp 3M het Amerikaanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog met o.a. de productie van reflecterende folie. In 1980 vond misschien wel de beroemdste uitvinding van 3M plaats, namelijk de post-it. Een ongekend wereldwijd succes. In de jaren 90 bereikte 3M een omzet van 15 miljard euro en daarna werd de stijgende lijn doorgetrokken.
Inmiddels werken er ruim 89.000 mensen voor het bedrijf, waarvan ongeveer 1000 mensen werkzaam zijn in de Benelux. 3M is steeds bezig met vernieuwing en innovatie waardoor er aan de lopende band nieuwe producten ontstaan die het (werkende) leven een stuk makkelijker maken. Inmiddels heeft 3M meer dan 50.000 verschillende producten op de markt gebracht.

Breed assortiment 3M artikelen

Naast kantoorartikelen biedt 3M ook een breed assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen tegen scherpe prijzen. Het indrukwekkende 3M assortiment is bij DiscountOffice.nl onderverdeeld in verschillende categorieën:

3M kantoorartikelen

Denk aan de wereldberoemde memoblokjes 3M post-it 76x76mm geel, 3M markeerstrook post-it 670, de Scotch Magic Tape, de lijm 3M spraymount spuitbus en nog veel meer populaire kantoorartikelen. Daarnaast levert 3M ook een ruime keuze privacy filters.

3M tape

Voor elke klus heeft 3M de juist tape ontwikkeld, naast 3M dubbelzijdig tape en Plakband 3M Duct tape kunt u via DiscountOffice.nl ook voordelig de bekende Scotch verpakkingstape bestellen.

3M oordoppen

Ook op het gebied van gehoorbescherming biedt 3M diverse innovatieve oplossingen, zoals de disposable oorpluggen 3M Classic geel en 3M Peltor gehoorkappen.

3M hoofdbescherming

Het aanbod 3M artikelen op het gebied van hoofd- en gezichtsbescherming bestaat uit stootpetten, veiligheidshelmen, lasschilden en veiligheidsbrillen.

3M adembescherming

Op het gebied van adembescherming is 3M vooral bekend vanwege de verschillende uitvoeringen stofmaskers, mondmaskers en halfgelaatsmaskers. Waaronder het veelgebruikte 3m Stofmasker 9322+ Aura Ffp2 Met Uitademventiel dat u tegen een scherpe prijs bij DiscountOffice.nl kunt kopen.