Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

V-Part Kapstokken

Actief filter

V-Part eigen merk van Vepa Bins

V-Part afvalartikelen bestellen

Bent u op zoek naar voordelige afvalbakken? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment V-Part afvalartikelen die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Onder de naam V-Part brengt de Noord-Hollandse afvalsystemenspecialist Vepa Bins diverse afvalartikelen van een betrouwbare kwaliteit op de markt voor een scherpe prijs. Het assortiment bestaat onder andere uit afvalbakken, prullenbakken, pedaalemmers, vlamdovende papierbakken, brievenbussen en kapstokken. Deze stijlvolle en betaalbare producten zijn ideaal voor thuis en geschikt voor gebruik in winkels, in kantoren, in hotellobby’s, op scholen en meer.
De meeste V-Part artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling met V-Part artikelen via DiscountOffice.nl en uw favoriete V-Part afvalbak wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Exclusief voor Vepa Bins geproduceerd

Al ruim 30 jaar geldt Vepa Bins als dé specialist in afvalsystemen. In Den Helder begonnen als familieonderneming met de verkoop van afvalbakken uit huis, is Vepa Bins inmiddels uitgegroeid tot de grootste, meest veelzijdige, aanbieder van afvalbakken in Europa. Met een keur aan bekende merken zoals Brabantia, Rubbermaid, Wesco, Simple Human, Eko en Curver.
Om aan specifieke vragen te kunnen voldoen, heeft Vepa Bins ook veel eigen merk producten onder de naam V-Part op de markt gebracht. Deze veelzijdige producten zoals onder andere de (vlamdovende) papierbakken, buitenbakken, asbakken en peukenzuilen worden door diverse productiepartners veelal exclusief voor Vepa Bins geproduceerd, in Nederland, maar ook elders in Europa of Azië.
Het huismerk V-Part staat voor praktische en kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. Het assortiment bestaat onder andere uit afvalbakken en pedaalemmers voor keuken en badkamer, papierbakken, wasmanden, kapstokken en garderoberekken. Kortom, een variëteit aan stijlvolle, betaalbare producten voor thuis en kantoor, allemaal gemakkelijk en voordelig te bestellen via DiscountOffice.nl.

Ruime keuze V-Part artikelen

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze V-Part artikelen die u voordelig online kunt kopen. Voor veel V-Parts artikelen hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, waardoor u bij een bestelling van grotere aantallen nog voordeliger uit bent. Hierdoor kunt u als facilitair inkoper nog meer besparen op uw inkoop.