Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

De Raat Kluisdeuren

Actief filter

De Raat Kluizen

De Raat kluis kopen

De Raat kluizen zijn scherp geprijsd en er is een ruim aanbod van verschillende brand- en/of inbraakwerende safes. U kunt een De Raat brandkast gemakkelijk bestellen, daarnaast worden de brandkasten snel geleverd. Een de Raat safe wordt door een eigen bezorgdienst geleverd, daardoor is er extra service mogelijk qua plaatsing en verankering. Neem voor meer informatie contact op met onze deskundige klantenservice.

De Raat Security Products

De Raat Security Products is in de jaren 50 opgericht in Leidschendam. Na verschillende vestigingsplaatsen gehad te hebben, is het bedrijf uiteindelijk in Zoetermeer gevestigd. In Zoetermeer heeft De Raat een showroom van ruim 500m2.
Momenteel is De Raat een internationaal bedrijf dat gevestigd is in Nederland, België en Groot-Brittannië.

Naast de kluizen heeft De Raat Security Products ook koelkasten, minibars, brandwerende ladekasten, spiegels en magazijnkasten in het brede aanbod. Ook al deze producten kunt u gemakkelijk en voordelig bestellen op onze website.

Assortiment kluizen

De Raat heeft een zeer brede collectie aan kluizen. Een De Raat kluis is altijd van hoogwaardige kwaliteit. Het gehele assortiment is gemakkelijk en voordelig bij ons te bestellen.

De Raat inbraakwerende kluizen

Zoekt u een inbraakwerende kluis van het model pt1 of pt2? Naast De Raat pt 1 en pt 2 zijn ook de et 1 en et 2 populaire privékluizen. Maar naast deze kluizen heeft De Raat nog een veel breder aanbod. Naast de PT en ET serie heeft De Raat ook de Saga, Neutron en DRS PRO serie.

De Raat laptopsafes

Voor een laptopsafe, laptop locker, laptopkast of andere laptopkluis van De Raat bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. U kunt kiezen uit een breed aanbod opbergkasten voor laptops. De laptopkluizen en kasten zijn ideaal voor bijvoorbeeld op school of in een werkomgeving zoals kantoren, bedrijven, verenigingen, stichtingen en andere organisaties.

De Raat brandwerende archiefkast

Er zijn veel soorten en maten brandwerende archiefkasten van De Raat. De brandbestendige documentkasten worden veel gebruikt om al uw documenten en andere accessoires veilig in op te bergen. De archiefkasten DRS Combi-Paper S1 en DRS Combi-Paper S2 zijn zowel inbraakwerend als brandwerend. De overige modellen zijn de SA 580, Archiefkast De Raat, Archiefkast Lloyd, SDK met schuifdeuren, Archiefkast Lloyd Plus. Daarnaast heeft De Raat ook chemicalienkasten.

De Raat brandwerende kluis

Er zijn veel verschillende De Raat brandwerende kluizen en brandkasten. De brede collectie bevat de modellen Technomax DP, Sun Safe, DRS, Defender, Eurolite, Eurosafes, Koln, Royal Safe, Sentry en Wuppertal. U kunt kiezen tussen een De Raat brandkast met een cijferslot ook wel elektronisch slot genoemd of sleutel slot.

De Raat Sleutelkastje of Sleutelkluis

Er zijn meer dan 60 soorten sleutelkasjes en sleutelkluizen in het gevarieerde aanbod. U kunt kiezen uit een sleutelkast met een cilinderslot of een cijferslot. Sleutelkluizen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen afhankelijk van het aantal sleutels dat u veilig wilt opbergen. Een sleutelkluis geschikt voor 8 tot wel 940 sleutels, De Raat biedt altijd de juiste sleutelkluis.

De Raat wapenkluis

De Raat heeft wapenkluizen die geschikt zijn voor het veilig opbergen van pistolen en geweren. De pistoolkluizen zijn voorzien van een apart munitievak. De geweerkluizen ook wel geweerkasten genoemd zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een geweerkluis van 3, 5, 7, of 10 geweren.

De Raat afstortkluis

De Raat biedt een uitgebreid assortiment afstortkluizen en kassakluizen die u voordelig online kunt bestellen. Kassakluizen zijn in verschillende uitvoeringen en weerstandsklassen te bestellen. Afstortkluizen zijn ideaal voor het veilig afstorten en afromen van kassageld. Vooral geschikt voor gebruik in de detailhandel en in de horeca. De Raat afstortkluis MP is zeer populair.

De meest verkochte kluizen

Hieronder een top 5 van de bestverkochte kluizen:

  1. De Raat Protector Gunsafe 5 Wapenkluis
  2. De Raat Privekluis ET 1
  3. De Raat Sleutelkast Protector Keysafe 40e elektronisch cijferslot wit
  4. De Raat Sleutelkast Protector Keysafe 24e Elektronisch cijferslot 24 sleutels
  5. De Raat Brandkast Royal Safe R 10

De Raat aanbieding

Bent u opzoek naar bijvoorbeeld een De Raat pt1 kluis in de aanbieding? DiscountOffice.nl heeft een voordelig assortiment van De Raat kluizen. Het uitgebreide aanbod safes zijn zeer geschikt voor bedrijven, kantoren, horeca en winkels. Ook kunt u grote kortingen krijgen bij het afnemen bij meerdere stuks. Bij veel producten kunt u dit vinden bij de staffelprijzen. Bij het bestellen van meerdere kluizen kunt u een prijsopgave opvragen.