Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Eberhard Faber Krijt

Actief filter

Eberhard Faber kleurpotloden

Eberhard Faber voor creativiteit

De waarden van Eberhard Faber draaien rond het thema 'geluk door creativiteit'. Schrijven, tekenen en schilderen maakt jonge kinderen gelukkig. Daarom is het motto 'Schrijven. Verven. Wees vrolijk'. We leven in een wereld waarin technologie een steeds belangrijkere rol speelt. Veel kinderen zijn vergeten hoe ze het zelf moeten doen. Ze zitten voor de tv of zijn op internet. Dit is niet goed voor hun ontwikkeling. Met hun vrolijke producten wil Eberhard Faber kinderen verleiden om actief te worden. Bij het schilderen en tekenen moeten ze voelen: ik ben sterk! Met mijn fantasie kan ik iets maken! Bij Eberhard Faber geloven we in de kracht van de verbeelding. Door hen worden duimen reuzen. Het idee dat kinderen blij gemaakt worden met producten van Eberhard Faber vormt een dagelijkse motivatie en een inspiratiebron voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Eberhard Faber heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een bekwaam creatief merk voor scholen, speelgoed-, hobby- en creatieve markt.

Ruim assortiment Eberhard Faber

Wilt u Eberhard Faber artikelen bestellen? DiscountOffice.nl levert een uitgebreid assortiment Eberhard Faber artikelen die u online gemakkelijk en voordelig kunt bestellen. U kunt kiezen uit verschillende potloden, kleurpotloden, aquarelpotloden, markers, stiften, hobby-materialen en schildersbenodigdheden. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.

Eberhard Faber potloden bestellen

DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment Eberhard Faber potloden in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kleurpotloden, aquarelpotloden of potloden in diverse hardheden, u bestelt al uw Eberhard Faber potloden voordelig via DiscountOffice.nl. Zoals het zeskantige classic potlood en het driekantige Winner potlood specifiek gericht op schoolgaand kinderen. Of de Artist Color potloden en de samengestelde tekensets voor creatief gebruik. Maar ook viltstiften die veelal uitwasbaar zijn vindt u in het assortiment.

Hobby-materialen

Bij Eberhard Faber heeft u in het hobbyassortiment keus uit vele soorten krijt: van stoepkrijt met of zonder glitter, tot waskrijt, haarkrijt of bordkrijt. Maar ook pastelkrijt en oliepastelkrijt behoren tot het assortiment om creatief bezig te zijn. Of willen de kinderen liever kleien of gezichten schminken? Al deze producten zijn direct uit voorraad leverbaar en voordelig te bestellen via DiscountOffice.nl.

Schildersbenodigdheden

Bent u op zoek naar verf voor op school? Dan kiest u voor schoolverf of vingerverf in grote flacons. Zoekt u een leuke verfset voor de kinderen? Dan heeft u de keuze uit diverse vingerverf- en plakkaatverfsets. Maar ook waterverfsets, voorzien van diverse kleuren tabletten vindt u in het assortiment. Toebehoren als verfschort, mengbekers, waterbak of penselen bestelt u eenvoudig mee via DiscountOffice.nl, uit voorraad leverbaar en tegen scherpe prijzen.

Schrijfwaar-accessoires

Bij Eberhard Faber vind u ook veel soorten etuis, leeg of gevuld met alle belangrijke schoolbenodigdheden: van puntenslijper tot kleurpotlood in de favoriete kleur van jongens en meisjes. Daarnaast vind u diverse kleuren markeerstiften in glitter- of pastelkleuren.