Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Elba Kunststof ordners

Actief filter

Elba archiveringsmiddelen

Elba ordners bestellen

Elba is een van de grootste fabrikanten van opbergmaterialen en kantoorartikelen in Europa. DiscountOffice.nl biedt een groot assortiment ordners, ringbanden, insteektassen, zichtmappen, tabbladen, hangmappen, binnenmappen en archiveringssystemen, die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen. De meeste Elba artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw favoriete Elba artikelen vaak de volgende werkdag.

Elba al meer dan 100 jaar

Elba is één van de toonaangevende merken op het gebied van kantoorartikelen en archiveringsproducten. Sinds 1917 heeft Elba zéér populaire producten op de markt gebracht, waaronder hangmappen, pendelmappen en de ordners met de bekende RADO sleuven die ervoor zorgen dat ordners perfect sluiten en goed rechtop blijven staan. Elba wordt gezien als een innovatief merk dat kwaliteit en design combineert en het moderne werken op kantoorwerk comfortabel en efficiënt maakt. Elba is onderdeel van Groupe Hamelin, een familiebedrijf dat opgericht is in 1864 in Caen, Noord-Frankrijk. Met ca. 2.500 medewerkers realiseert de groep een omzet van ruim Euro 450 miljoen in 120 landen en is Groupe Hamelin daarmee één van de grootste producenten van kantoor- en schoolbenodigdheden in Europa. Naast Elba en Oxford behoren ook de merken Unilux, Lines, Pierre tot Groupe Hamelin.

Elba opbergen, archiveren, presenteren en organiseren

DiscountOffice.nl biedt een compleet Elba assortiment, dat is onderverdeeld in de categorieën opbergen, archiveren, presenteren en organiseren. Alles voor een overzichtelijk en georganiseerd kantoor. Een georganiseerde werkplek werkt prettiger en zorgt voor een betere concentratie. De slogan van Elba luidt dan ook: Free yourself, get organised. Elba kantoorartikelen zijn gemaakt van stevige materialen geschikt voor intensief gebruik. Leverbaar in verschillende trendy kleuren, zodat u altijd een Elba kantoorartikel vindt dat perfect aansluit op uw wensen of u nu op kantoor of thuis werkt.

Ruim assortiment Elba kantoorartikelen en archiveringsmiddelen

Het uitgebreide assortiment Elba artikelen kunt u gemakkelijk online via DiscountOffice.nl bestellen tegen scherpe prijzen.

Hieronder volgt een greep uit het assortiment:

Ordner Elba Smart Pro+ A4 80mm PP

De bekende kunststof kwaliteitsordner met hefboommechaniek.

Ordner Elba Smart Pro+ A4 50mm PP

De meest bestelde kleur ordners is zwart, maar u vindt bij DiscountOffice.nl ook andere kleuren zoals blauw, rood, groen oranje, grijs of geel.

Hangmap Elba Verticfile+ Ultimate A4

Stevige Elba hangmappen voor dagelijks gebruik verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Showmap Elba Vario-Zipp A4 25 Tassen

Deze trendy, personaliseerbare kunststof Polyvision opberg- en presentatiemappen zijn zeer geschikt voor het opbergen, terugvinden maar vooral presenteren van documenten, offertes en rapporten.

Elba kantoorartikelen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle Elba kantoorartikelen met hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bestelt u namens een school of groter bedrijf en heeft u meerdere stuks nodig dan bent u nog voordeliger uit.