Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kensington Laptoptassen

Actief filter

Kensington kantoorartikelen

Kensington, de keuze van de professional

Kensington is al meer dan 35 jaar actief als marktleider op het gebied van bureau en kantoor accessoires voor desktops en mobiele apparaten. De kantooroplossingen die Kensington biedt zijn enorm geliefd onder de professionals vanwege zijn kwaliteit, innovatie en support. Met de producten van Kensington creëert u in een handomdraai een comfortabele werkplek die leidt tot hogere productiviteit.

Kensington is een onderdeel van Acco Brands, de grootste fabrikant op het gebied van kantoorartikelen van de wereld met vestigingen in meer dan 100 landen.

Compleet assortiment Kensington artikelen

Het brede assortiment van Kensington biedt een totaaloplossing op het gebied van apparaatbeveiliging, vergrendeling- en docking stations, ergonomisch werken, oplossingen voor Windows en Apple apparaten, invoerapparaten, randapparatuur en nog veel meer. Denk hierbij aan accessoires voor kantoor- of thuisgebruik zoals laptopverhogers, monitorstandaards, desktop- en laptop sloten, muizen, trackballs, toetsenborden, draadloze presenters, documenthouders, ergonomische invoerapparaten en nog veel meer. Werkelijk alle Kensington artikelen bestelt u snel en voordelig online bij DiscountOffice.nl!

Gezondheid en welzijn

Ergonomische accessoires voor thuis of op kantoor kopen? De gezondheid- en welzijnsproducten van Kensington dragen bij aan een comfortabele werkomgeving. Oplossingen die bijdragen aan een betere zithouding en meer comfort en, die op maat, aan het individu kunnen worden aangepast dankzij het unieke SmartFit®-systeem, waarmee de optimale ergonomische instelling kan worden gewaarborgd en uw welzijn verbeterd. Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle SmartFit artikelen van Kensington online met korting.

Ergonomische bureau-accessoires voor thuis of op kantoor bestellen

Ergonomische accessoires nodig om uw werkplek te ordenen, organiseren en optimaliseren? Het ergonomische assortiment van Kensington bestaat uit een groot aanbod aan verschillende soorten monitorarmen (voor de ideale ergonomische hoogte), ergonomische muizen in verschillende kleuren verkrijgbaar, muismatten met polssteunen, ergonomische toetsenborden, docking stations, privacy filters voor monitoren, laptops en tablets en nog veel meer. De meeste Kensington ergonpmische artikelen zijn bij DiscountOffice.nl uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.

Bijhorende accessoires voor een gezonde houding zoals rugsteunen, stoelkussens, voetensteunen, zit/sta werkstations, laptopstandaards, verhogers (met platform voor draadloos opladen), monitorstandaarden (geschikt voor de meeste breedbeeld monitoren) bestelt u ook direct mee via DiscountOffice.nl, zo bent u nog voordeliger uit.

Voor de steeds evoluerende werkplek heeft Kensington verschillende oplossingen. Bent u zoek naar een stijlvolle en duurzame ondersteuning voor monitoren met persoonlijke temperatuurregeling? De Wellness Monitorstandaard met Keramische verwarmer en Wellness Monitor Stand Bureauventilator bieden optimaal comfort. Behoefte aan een lucht gezuiverde werkomgeving? De Wellness Monitor Stand Luchtreiniger bestelt u gemakkelijk en voordelig bij DiscountOffice.nl.

Beveiligingsoplossing

Datalek voorkomen? Van de uitvinding van het eerste kabelslot voor computers tot privacy filters en elektronische vergrendeling: Kensington houdt uw apparaten en gegevens veilig op hun plek. De beveiligingsoplossingen van Kensington ondersteunt de AVG/GDP-naleving.

Bedieningsoplossingen

Invoerapparaten en randapparatuur aanschaffen? De (draadloze) presenters, trackballs, muizen en toetsenborden van Kensington zijn ontworpen met oog voor comfort, efficiëntie en productiviteit. Dit zorgt eenvoudig weg voor een betere werkomgeving. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw bestelling is meestal de volgende werkdag al in huis.

Tassen en sleeves

Heeft u een keuze gemaakt uit het ruime aanbod aan bureau accessoires? Bestel ook de functionele tassen en sleeves van Kensington. Het dragen van uw apparaten en accessoires is nog nooit zo makkelijk geweest. Welke Kensington bureau accessoires u ook zoekt, bij DiscountOffice.nl koopt u ze eenvoudig online tegen scherpe prijzen.