Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Velleman LED lampen

Actief filter

Velleman producten bestellen

Bent u op zoek naar producten van Velleman? Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment van de artikelen van Velleman tegen scherpe prijzen. Het aanbod van Velleman producten is divers te noemen. Zo vindt u er verschillende magazijn en werkplaats artikelen, veiligheidsuitrusting, verlichting, gereedschap, batterijen en accu’s, elektronicacomponenten en media toebehoren zoals kabels, adapters en opladers. Velleman biedt een breed assortiment van meer dan 15.000 hoogwaardige producten voor professionele eindgebruikers of fanatieke doe-het-zelvers.

De historie van Velleman Group

Velleman Group werd in 1974 opgericht door Koen Velleman en produceerde voornamelijk elektronische kits. Inmiddels is het uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het ontwikkelen van elektronische kits, maar ook instrumenten, modules en gereedschappen. De Velleman Group NV is vandaag de dag aanwezig in meer dan 80 landen en ontwikkelt innovatieve en boeiende oplossingen aan professionals, retail in elektronica en DIY. Dankzij de jarenlange ervaring en gedrevenheid wordt er elke keer opnieuw antwoord gevonden op de vele vragen van de markt. De kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid dragen bij tot dit succes.

Al sinds 1974 is de Velleman Group gevestigd in Gavere in België. Met een team van 150 medewerkers worden hier ideeën uitgewerkt tot producten voor diverse doeleinden. De producten worden rechtstreeks naar de eindklant verzonden waardoor de artikelen via DiscountOffice.nl snel geleverd kunnen worden.

De topper van Velleman

Bij DiscountOffice.nl vindt u vele artikelen van het merk Velleman, maar één artikel spant de kroon. Brievenbus Ibiza is zowel zakelijk als privé een echte musthave en daarom ook veel verkocht. De brievenbus is te verkrijgen in de kleuren zwart, zilver, wit en RVS en wordt aan de wand bevestigd. De brievenbus is af te sluiten met een sleutel en is voorzien van een naamplaatje. Deze brievenbus Ibiza worden tegen een scherpe prijs aangeboden op DiscountOffice.nl.

Voordelige Velleman producten

Velleman artikelen zijn zo populair door de hoge kwaliteit en de scherpe prijzen. Bij DiscountOffice.nl worden deze artikelen extra voordelig aangeboden. Op veel van de artikelen zijn staffelprijzen van toepassing en profiteert u automatisch van de laagste prijs bij afname van hogere aantallen. Kortom, voor voordelige Velleman producten gaat u naar DiscountOffice.nl.