Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Luchtverfrissers

Luchtverfrissers

Andere benamingen: Airfresh, Luchtverfrisser, Luchtverfrisser navulling

Luchtverfrissers eenvoudig online bestellen

Bent u op zoek naar een luchtverfrisser voor het toilet? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig de juiste toiletverfrissers die u nodig heeft. Binnen het ruime assortiment luchtverfrissers kunt u kiezen uit verschillende aangename geuren die voor een schoon ruikende toiletruimte zorgen. U maakt bij DiscountOffice.nl online eenvoudig uw keuze en door de korte levertijd worden de luchtverfrisser ook nog eens snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan worden de toiletverfrissers meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Voor een fris en schoon toilet

Luchtverfrisser zijn een voordelige hygiëne oplossing voor een schoon en fris ruikende toiletruimte. Door het gebruik van een luchtverfrisser wordt het toilet voorzien van een aangename geur, dit geeft direct het gevoel dat de toiletruimte schoon en fris is.
Het is bekend dat een toiletruimte een belangrijke bijdrage levert aan het imago van uw bedrijf. Dit geldt niet alleen voor uw medewerkers maar zeker ook voor de bezoekers. Zorg dus altijd voor een schone en frisse wc.

Groot assortiment luchtverfrissers

Binnen het assortiment hygiëne artikelen vindt u bij DiscountOffice.nl een ruim aanbod artikelen voor luchtverfrissing op het toilet. U kunt kiezen uit verschillende aangename geuren, zoals citrus, lavendel, bloesem en ocean. Europees onderzoek naar geurvoorkeuren geeft aan dat deze geuren door de meeste mensen als aangenaam worden ervaren.
DiscountOffice.nl biedt verschillende verpakkingen luchtverfrissers: spuitbussen, geparfumeerde gel in een houder en navullingen voor luchtverfrisser dispensers.
Bent u op zoek naar een constante geurafgifte in uw toiletruimte? Bestel dan bij DiscountOffice.nl een automatische luchtverfrisser dispenser. U kunt kiezen uit verschillende trendy modellen in verschillende kleuren.

Hoge kwaliteit geuren

DiscountOffice.nl biedt hoge kwaliteit geuren van de bekende merken Katrin, Tork, Kimberly Clark en meer met hoge kortingen.
Daarnaast kunt u ook kiezen voor luchtverfrissers van het huismerk, scherp geprijsde toiletverfrissers in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kiest u voor DiscountOffice luchtverfrissers dan kiest u voor een betaalbare hygiëne oplossing: speciaal samengestelde geuren voor het efficiënt en effectief bestrijden van ongewenste geuren.

Luchtverfrissers in de aanbieding

Wilt u voordelige luchtverfrissers bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. U bestelt bij DiscountOffice.nl uw favoriete toiletverfrissers gemakkelijk en voordelig online. Door de staffelprijzen kunt u flink besparen op de inkoop van uw hygiëne artikelen. Hoe meer u bestelt hoe lager de prijs!