Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Info Notes Memobloks

Actief filter:

Info Notes kantoorartikelen

Info Notes organiseert uw werk

Info Notes is een van de grootste fabrikanten in de wereld van sticky notes en aanverwante producten met meer dan 30 jaar ervaring. De toewijding aan kwaliteit begint met het zorgvuldig testen en selecteren van papier en andere grondstoffen. De lijm wordt exclusief geproduceerd en voortdurend getest in het eigen laboratorium. De speciale water gedragen en oplosmiddelvrije lijm voorziet eco-vriendelijke sticky notes van een optimale hechting en resulteert in milieuvriendelijke producten. Kwaliteit gecombineerd met milieuvriendelijkheid is de belofte aan de consument en natuur. DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment Info Notes indextabs bestaande uit een brede range sticky notes, page markers, flags en aanverwante producten. Uit voorraad leverbaar, dus vandaag besteld is vaak de volgende werkdag al in huis.

Info Notes papierwaren

Wilt u snel iets opschrijven? De gele sticky notes zijn de meest populaire notitieblokken in kantoren, scholen en huishoudens over de hele wereld. Op de handige blokjes kunt u niet alleen snelle notities kwijt, ze zijn door de plakrand ook te gebruiken als markering. De Info Briljant Sticky Notes zijn ideaal voor berichten die extra aandacht verdienen. Verkrijgbaar in compacte blokken of grootformaat in assorti kleuren. De Info Powernotes zijn voorzien van extra kleefkracht en daardoor geschikt voor elke ondergrond zonder het oppervlak te beschadigen. De Info X-Tra Notes zijn uitgerust met een extra groot lijmvlak voor een maximale hechting. Wilt u uw berichten meer individualiteit geven? Kies dan voor de Info Shaped sticky notes. Diverse vormen voor diverse gelegenheden. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijker variant, dan kiest u voor de Info Nature Notes, vervaardigd van 100% gerecycled papier en voorzien van het keurmerk ‘Blauwe Engel’. Heeft u meer ruimte nodig, dan is er de Info Notes Creative Giant Pad, memoblaadjes in grootformaat. Welk notitieblokje u ook nodig heeft, u bestelt gemakkelijk en voordelig uw favoriete Info Notes notitieblok via DiscountOffice.nl.

Info Notes ordner en ringband toebehoren

U wilt graag informatie markeren en bent op zoek naar hulpmiddelen? Info Notes heeft Info Flags in haar assortiment. De kleine verplaatsbare Info Flags zijn gemaakt van transparant PET folie en voorzien van diverse kleuren en kunnen op de meeste ondergronden geplakt worden. Zo kunt u markeringen in uw boek of tijdschrift aanbrengen zodat u informatie gemakkelijk terug kunt vinden. Ook kunt u uw werk organiseren met de Info Indextabs. Geschikt voor het markeren van boeken, documenten, agenda’s en losbladige interieurs in ringbanden. De Indextabs zijn verkrijgbaar op houder met clip of op liniaal met boorgaten.

Info Notes hobbymaterialen

Info Notes heeft diverse tekenrollen in haar assortiment. De zelfklevende en verplaatsbare creative producten zijn het perfecte alternatief voor traditionele kleurboeken. Plak het zelfklevende papier van de tekenrol op een tafel en wegglijden is onmogelijk. Verkrijgbaar in diverse formaten en uitvoeringen. Bent u op zoek naar zelfklevend afdekpapier geschikt voor het afdekken van tafels, vloeren, muren, trappen, of deuren en ramen afplakken tijdens (ver)bouwwerkzaamheden? DiscountOffice.nl levert zelfklevend bruin kraftpapier en blanco rollen van Info Notes, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Direct uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in diverse formaten.