Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vikan Mopsystemen

Actief filter

Vikan voor al uw schoonmaak artikelen

Vikan producten bestellen

Bent op zoek naar Vikan schoonmaak artikelen? Bij DiscountOffice.nl vindt u het complete assortiment Vikan artikelen tegen een scherpe prijs. U bestelt gemakkelijk en voordelig online. De meeste Vikan producten zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.
De schoonmaakartikelen van Vikan worden vooral gebruikt in de voedingsindustrie, retail en horeca, door schoonmaakprofessionals in kantoren, hotels, scholen, ziekenhuizen, voor het reinigen van voertuigen en nog veel meer.

Topkwaliteit hygiëne artikelen van Vikan

Het Deense bedrijf Vikan is al sinds 1898 gespecialiseerd in hygiëne-producten voor met name de voedings- en drankenindustrie. Vikan is de wereldwijd de grootste leverancier van hygiëne artikelen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en andere hygiëne gevoelige omgevingen. Ruim 100 jaar ervaring op het gebied van hygiëne en regelgeving heeft ervoor gezorgd dat Vikan schoonmaakartikelen over de hele wereld gebruikt worden voor een veilige en hygiënische omgeving.

Vikan artikelen voor uw HACCP-plan

Begin jaren ’90 heeft Vikan de kleurcodering uitgevonden, hetgeen inmiddels de standaard is in de voedingsmiddelen industrie. De kleurgecodeerde schoonmaakmaterialen zijn speciaal ontwikkeld om binnen een HACCP-plan gebruikt te worden en zodoende een veilige omgeving te creëren voor het product, de medewerkers en voor de eindgebruikers.
Door uw productieafdelingen in kleurzones te verdelen voorkomt u dat medewerkers schoonmaakmaterialen van verschillende afdelingen met elkaar verwisselen en wordt de kans op kruisbesmetting geminimaliseerd. Een groot voordeel van het gebruik van kleuren is het universele karakter. Door het ontbreken van een taalbarrière is de communicatie eenvoudiger.

Compleet assortiment Vikan hygiëne artikelen

Het uitgebreide assortiment HACCP-artikelen van DiscountOffice.nl bestaat uit schoonmaak artikelen in veel verschillende kleuren. Het ruime aanbod bestaat uit stelen van verschillende lengtes en materialen die gecombineerd kunnen worden met verschillende borstels, bezems, schrapers, schrobbers en vloertrekkers. Zo bestelt u via DiscountOffice.nl gemakkelijk en voordelig online een Vikan bezem, Vikan vloertrekker, Vikan trekker, Vikan steel, Vikan telescoopsteel, Vikan emmers en Vikan borstels en meer voor een hygiënische werkomgeving.

Vikan producten in de aanbieding

Wie Vikan-producten wil kopen is bij DiscountOffice.nl het beste af vanwege de ruime keuze en hoge kortingen op de adviesprijzen. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelkortingen waardoor geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Zo kunt u bij een bestelling van meerdere aantallen Vikan artikelen flink besparen op de inkoop van uw hygiëne artikelen.