Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Exacompta Ordnerruggen

Actief filter

Exacompta kantoorartikelen en papierwaren

Exacompta kantoorartikelen online bestellen

Exacompta is onderdeel van Exacompta Clairfontaine en heeft een ruim assortiment kwaliteitsproducten op het gebied van opbergmiddelen. DiscountOffice.nl biedt vooral sorteermappen, vouwmappen, venstermappen en stofklepmappen aan. Naast deze populaire Exacompta artikelen vindt u ook archiveringsmiddelen, tabbladen, interieurs, ringbanden, ordners, ladenblokken, brievenbakjes, tijdschriftcassettes en meer, allemaal gemakkelijk en voordelig online te bestellen.
De meeste Exacompta artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw favoriete Exacompta kantoorartikelen via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bezorgd.

Exacompta sinds 1928

Sinds 1928 fabriceert, ontwerpt en ontwikkelt Exacompta papierwaren voor bedrijven en particulieren in de mooiste ontwerpen. In Parijs aan de oevers van het Canal Saint-Martin begonnen met het produceren van registers en agenda’s. Met 11 zeer gespecialiseerde productiesites (9 locaties in Frankrijk, 1 in Engeland, 1 in Oostenrijk) en een geautomatiseerd logistiek platform in de regio Parijs, heeft het merk zich de afgelopen 30 jaar aanzienlijk gediversifieerd om zich nu te positioneren als een grote en essentiële Europese speler in de levering van kantoorartikelen en papierwaren.
In Oostenrijk staat de fabriek waar ze het volledige assortiment bureau accessoires ontwikkelen in harde kunststof. Exacompta heeft het volledige productieproces in eigen beheer van grondstof tot eindproduct. Topkwaliteit bureau accessoires met een garantie van 25 jaar op de meeste artikelen. Dit geldt ook voor de Exacompta ladekasten die het merk internationaal beroemd hebben gemaakt.
Exacompta draagt actief bij aan de verbetering en de bescherming van het milieu, zo gebruikt Exacompta meer dan 60% gerecyclede post-consumptie kunststoffen bij de vervaardiging van de hoogwaardige bureau accessoires. De site, een historisch monument, strekt zich nu uit tot aangrenzende gebouwen en is de thuisbasis van de grootste fabriek in het hart van Parijs waar nog steeds papierwaren, klassementsartikelen en agenda's worden vervaardigd.

Ruim assortiment Exacompta kantoorartikelen

DiscountOffice.nl biedt een compleet assortiment Exacompta kantoorartikelen en bureau accessoires die u tegen scherpe prijzen online kunt bestellen.

Het assortiment is onderverdeeld in de volgende productreeksen:

  • klasseren
  • organiseren
  • bureau inrichting
  • presentatie en bescherming
  • noteren en beheren
  • notes en herinneringen

Exacompta artikelen met korting kopen

Bestel al uw favoriete Exacompta artikelen met hoge kortingen via DiscountOffice.nl. Door alles bij één leverancier te bestellen bespaart u veel geld en tijd. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen waardoor geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Heeft u meerder stuks nodig dan bent u vaak veel voordeliger uit.