Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Double A Paper Papier A4 wit 80g/m²

Actief filter

Double A papier bestellen

Op zoek naar Double A kopieerpapier? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig Double A kopieerpapier in verschillende formaten, hoeveelheden en kwaliteiten. Het Double A printpapier is uit voorraad leverbaar. Bestelt u het Double A kopieerpapier vandaag nog, dan wordt dit vaak de volgende werkdag al op uw bedrijf bezorgd.

Milieuvriendelijk kopieerpapier

Double A Paper staat voor kwalitatief hoogwaardig papier dat geschikt is voor kopiëren en printen op zowel inkjet- als laserprinters. Het premium quality papier van Double A heeft een hoge witheid. De witheid van papier wordt weergegeven in de CIE-waarde, hoe hoger deze waarde hoe witter het papier. Double A papier heeft een CIE-waarde van 163, een basis kwaliteit papier heeft een minimale CIE-waarde van 150.

Double A kopieerpapier wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De laatste 25 jaar heeft Double A meer dan 2500 monsters getest om de juiste boomsoort voor het tropische klimaat van Thailand te vinden. Een langzaam groeiende boom met de grootste houtpulp opbrengst en die weinig verzorging nodig heeft. De Double A-papierbomen worden geplant op stukjes land tussen de rijstvelden. Zo wordt er gezorgd voor extra inkomsten en de broodnodige schaduw voor de Thaise boeren. Bovendien nemen de bomen kooldioxide op uit de lucht en geven zuurstof af, waarmee de klimaatverandering wordt tegengegaan. Op deze manier draagt Double A niet alleen bij aan ecologische duurzaamheid, maar ook aan sociale en economische duurzaamheid.

Double A papier in de aanbieding

Voor elk type gebruik bestelt u bij DiscountOffice.nl de juiste hoeveelheid kopieerpapier dat u nodig heeft. U kunt Double A papier in elke gewenste hoeveelheid bestellen. Of u nu een doos Double A kopieerpapier A4 80 grams wilt bestellen of een pallet of zelfs halve pallet, bij DiscountOffice.nl moet u zijn voor voordelig kopieerpapier.
Wilt u optimaal profiteren van onze scherpe prijzen? Bestel dan een pallet Double A papier A4 80 grams gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl.
Heeft u geen ruimte om grote volumes op te slaan? Het Double A printpapier kunt u bij ons ook in een aantrekkelijk geprijsde bundelverpakking van 20 of 50 pakken kopen.

De topkwaliteiten van Double A papier

De unieke vezelkenmerken van de Double A papierbomen geven elk vel papier een hoge dichtheid die nodig is voor stabiliteit en gladheid, het geheim van perfect kopiëren zonder vastlopen.

Double A papier is online te bestellen bij DiscountOffice.nl in verschillende uitvoeringen.

Double A Everyday heeft een laag gramgewicht van 70 g/m² en is geschikt het dagelijks afdrukken van grote hoeveelheden. U kunt Double A Everyday kopieerpapier bestellen in A3 en A4.

Double A Business-kopieerpapier heeft een laag gramgewicht van 75 g/m² en is ideaal voor het afdrukken van interne rapporten en documenten. Double A Business kopieerpapier is verkrijgbaar in A4 en A3 formaat.

Bent u op zoek naar topkwaliteit multifunctioneel papier? Double A Premium-papier heeft een gramgewicht van 80 g/m² en is ideaal voor het afdrukken van hoogwaardige professionele documenten, zoals rapporten en presentaties. Bij DiscountOffice.nl kunt u het Double A Premium-papier in A4 of A3 formaat bestellen met hoge kortingen.

Voor het afdrukken van hoogwaardige kleurenprints is het Double A Color Print-papier zeer geschikt. Het papier heeft een gewicht van 90 g/m² en is verkrijgbaar in A3 en A4.

Op zoek naar eerste kwaliteit kopieerpapier van 100 g/ m²? Het Double A Presentation papier is speciaal ontworpen voor uw belangrijkste rapporten en presentaties. Verkrijgbaar in A3 en A4 formaat.