Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Tesa Plaktapes

Actief filter

Tesa producten kopen

Bent u op zoek naar de producten van Tesa? Bij DiscountOffice.nl vindt u een groot aanbod van tapes, lijmen en andere handige Tesa artikelen. Zoals bijvoorbeeld Tesa Moll voor het afdichten van kieren tegen tocht, stof, geluid en insecten. Of de welbekende klevende spijkers van Tesa, deze maken boren en schroeven overbodig. U bestelt deze Tesa producten gemakkelijk en snel op DiscountOffice.nl.

Het succesverhaal van Tesa

Paul C. Beiersdorf ontwikkelde in eerste instantie een pleister, maar doordat deze de huid irriteerde werd het product later als technisch plakband geïntroduceerd. In 1936 solliciteert Hugo Kirchberg bij Beiersdorf en besluit van het plakband een groot succes te maken. 5 jaar later adverteert Kirchberg met het plakband samen met het nieuw ontwikkelde product; schilderstape. Beide zijn inmiddels klassiekers in het assortiment. Vanaf toen, het jaar 1941, werd Tesa een overkoepelend merk voor alle zelfklevende producten. Kirchberg, ook wel bekend als  “mr. Tesa”, gaat in 1973 met pensioen. Het productportfolio bestaat op dat moment uit 600 verschillende producten. Vandaag de dag is Tesa een van de grootste fabrikanten van zelfklevende producten voor industrie, vakmensen en consumenten. Er zijn nu meer dan 7000 zelfklevende toepassingen van Tesa.

Tesa verpakkingstape

Het meest populaire Tesa product is bij DiscountOffice.nl de verpakkingstape Low Noise transparant. Met de grote groei in het versturen van pakketten kan verpakkingstape niet ontbreken. De Tesa geluidloze verpakkingstape is waterproof, hitte en UV bestendig. Gemaakt met oplosmiddelvrije lijm en is daardoor minder milieu belastend. U maakt uw bestelling compleet met de bijpassende handdozensluiter van Tesa. Zo brengt u de verpakkingstape nog makkelijk aan. Naast de verpakkingstape zijn de hobbylijmen en schilders- afplaktapes van Tesa ook veel verkochte producten.

Voordelige Tesa producten

Bij DiscountOffice.nl is het uitgebreide assortiment van Tesa producten voordelig geprijsd. Bij afname van grotere aantallen worden er staffelprijzen berekend, zo betaalt u nooit te veel. Veel van de Tesa artikelen zijn uit voorraad leverbaar waardoor een snelle levering mogelijk is. Vandaag besteld is vaak de volgende werkdag al bij u in huis. Wanneer producten zijn uitverkocht, worden deze zo snel mogelijk na geleverd. Dat is de service van DiscountOffice.nl.