Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Wypall Poetsdoeken

Actief filter:

Wypall professionele poetsdoeken

Wypall poetspapier bestellen

Het merk Wypall van Kimberly-Clark biedt voor elke poetsklus de beste poetsdoeken en industriepapier, dat u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen via DiscountOffice.nl. U kunt kiezen uit poetsdoeken, poetspapier, microvezeldoeken, sopdoeken en poetspapier dispensers.
De meeste Wypall artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog uw Wypall poetsdoeken via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling vaak de volgende werkdag al.

Wypall poetsdoeken voor hardnekkig vuil

Wypall is marktleider op het gebied van professionele poetsdoeken. De hoogwaardige en hygiënische poetsdoeken zijn ontworpen voor verschillende reinigings- en hygiënevraagstukken binnen de voedingsmiddelenindustrie, productie-industrie, retail en gezondheidszorg. Geschikt voor het verwijderen van stof of vloeistoffen, het absorberen en reinigen van hardnekkige industriële vloeistoffen. Met Wypall poetsdoeken zorgt u zeker voor een hygiënische en veilige werkomgeving. Voor elke toepassing koopt u de beste Wypall poetsdoeken voordelig online bij DiscountOffice.nl.

Ruim assortiment Wypall poetsdoeken

DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment Wypall poetsdoeken in verschillende uitvoeringen geschikt voor diverse reinigingstaken. De toepassing van de Wypall poetsdoeken wordt met een code aangegeven. Zo bestaat de Wypall L serie uit kwalitatief hoogwaardige en hygiënische poetsdoeken, die geschikt zijn voor eenmalig gebruik. Deze disposable poetsdoeken zijn gemaakt van Airflex materiaal, dat gekenmerkt wordt door een unieke vezelstructuur waardoor de doeken zeer absorberend, sterk en volumineus zijn.
De Wypall X serie is uitermate geschikt voor zware vuilverwijdering of voor reguliere reinigings- en onderhoudswerkzaamheden. Deze duurzame herbruikbare poetsdoeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor reinigingstaken met behulp van kleurcodering gescheiden kunnen worden en kruisbesmetting voorkomen kan worden.
Bent u op zoek naar een poetsdoeken dispenser voor Wypall poetsdoeken? De dispensers van Kimberly-Clark zijn geschikt voor alle Wypall poetsdoeken en poetspapier.

Welke Wypall poetsdoeken gebruiken voor uw klus?

Wypall X80

Wypall X80 herbruikbare doekjes zijn geschikt voor nat en droog reinigen en hebben een uitstekende scheurweerstand. Koop Wypall X80 poetsdoeken voordelig via DiscountOffice.nl voor machines, onderdelen, metaal, ruwe oppervlaktes en aanbrengen van oplosmiddel.

Wypall X70

Wypall X70 poetsdoeken bestellen? Deze herbruikbare schoonmaakdoekjes zijn sterk absorberend en geschikt voor middelzware poetstaken. Zowel nat als droog te gebruiken. Geschikt voor opname van olie en vloeistoffen en heavy duty industriële schoonmaak klussen.

Wypall X60

Op zoek naar Wypall X60 poetsdoeken? DiscountOffice.nl levert de sterk absorberende en scheurbestendige X60 poetsdoeken op rol en in handige dispenser voor de zwaarste poets en schoonmaakklussen. Geschikt voor het aanbrengen van oplosmiddel, wegvegen van vet en olie, zware schoonmaak klussen.

Wypall L40

Voor de normale industriële schoonmaakklussen, absorptie van grote lekkages, afvegen van ernstig vuile handen bestelt u bij DiscountOffice.nl voordelig Wypall L 40 poetsdoeken.

Wypall L30

De Wypall L30 poetsdoeken zijn geschikt voor algemeen gebruik, normaal onderhoud aan machines, gereedschap en onderdelen. Deze sterk absorberende poetsdoeken koopt u via DiscountOffice.nl online met korting.

Wypall L20

DiscountOffice.nl biedt verschillende uitvoeringen Wypall L20 poetsdoeken. Deze poetsdoeken zijn geschikt voor eenmalig gebruik voor lichte reiniging. Ook voor de reiniging van kwetsbare oppervlaktes.

Wypall L10

Wypall L10 poetsdoeken voor eenmalig gebruik zijn sterk, dik en uiterst absorberend. Geschikt voor gebruik met sprays, glasreiniging, gedetailleerde kleine schoonmaakklussen. Gemakkelijk en voordelig te bestellen via DiscountOffice.nl.

Wypall hygiëne papier met korting

Via DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk al uw Wypall artikelen met hoge kortingen. Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen waarmee u nog voordeliger uit bent bij een bestelling van meerdere stuks. Zo kunt u flink besparen op de inkoop van uw poetspapier en poetsdoeken.