Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Poetsrol dispensers

Poetsrol dispensers

Verwante categorie: Poetspapier

Andere benamingen: Centerfeed Dispenser, Poetspapier houders, Poetsrolhouders

Poetspapier houder kopen?

DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment houders voor poetspapier. Er is keuze tussen een industrie-, maxi, midi of mini poetsroldispenser. Een poetspapierdispenser wordt ook wel centerfeed dispenser genoemd, omdat het poetspapier van uit het midden eruit kan worden getrokken. Bij DiscountOffice.nl zijn alle houders van poetspapier voordelig geprijsd.

Assortiment poetsroldispenser mini en midi

DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment poetsrol dispensers. Er zijn verschillende soorten minidispensers en mididispensers. Daarnaast zijn de grote merken zoals Tork en Katrin ook in ons assortiment opgenomen. Voor een voordeligere variant kunt u ook kiezen voor het huismerk “DiscountOffice” centerfeed poetspapier houder, bijvoorbeeld de “Discountoffice Poetsroldispenser Centerfeed Midi Kunststof Wit Pq20midic”. Daarnaast staan in het brede aanbod van DiscountOffice.nl ook de vloerstandaard dispensers voor poetsrollen. Daar kunt u het industriepapier ook bij mee bestellen. Het gehele assortiment is voordelig en is vaak de volgende werkdag geleverd.

De onderstaande poetsrolpapier dispensers zijn erg populair:

  • Dispenser Tork M1 558000 Mini poetsroldispenser centerfeed
  • Tork Centerfeed Dispenser M2 559000
  • Dispenser Katrin 90120 centerfeed M
  • Discountoffice Poetsroldispenser Centerfeed Mini

Extra hygiëne voordelen

Een poetspapier dispenser geeft vele voordelen qua hygiëne op de werkplaats. Door het gebruikte papier weg te gooien is de overdracht van virussen of andere slechte stoffen niet mogelijk. Op deze manier blijft de gezondheid van uw nabije collega’s of vrienden ook beter. Dit is tegenwoordig zeer belangrijk. Er zullen waarschijnlijk vaker virussen komen die zeer besmettelijk zijn. Door preventieve hygiëne maatregelen te nemen, zoals het aanschaffen van een poetspapier dispenser, kunt u verspreiding van virussen en bacteriën voorkomen.

Aanbiedingen poetsrol houder

Bij DiscountOffice.nl zijn de rolhouders voor poetspapier scherp geprijsd. Daarnaast kunt u er ook voordelig de bijpassende poetspapier op rol mee bestellen. Naast de rolhouders voor poetspapier zijn alle artikelen van DiscountOffice.nl voordelig geprijsd. Bestel daarom nu snel een mini poetspapier houder of midi poetspapier dispenser op DiscountOffice.nl en vaak wordt deze de volgende werkdag nog geleverd.

DiscountOffice.nl geeft extra korting bij een bestelling van meerdere stuks. Dit wordt gedaan aan de hand van staffelkortingen. Voor de grootverbruikers zoals de grotere bedrijven, de kantoren, horeca, bouwbedrijven en autogarages is dit nog voordeliger. Op deze manier kunt u de poetspapier houders met nog meer korting inkopen bij DiscountOffice.nl.