Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Sigel Portemonnees en portefeuilles

Actief filter

Sigel kantoorartikelen

Sigel producten inspireren

Sigel verhoogt de efficiëntie, de motivatie en creativiteit op het werk en thuis. De representatieve Sigel kantoor- en bureauaccessoires voor ondernemingen worden gekenmerkt door stijl en individualiteit. Sigel is toonaangevend met innovatieve ideeën, waarvan de esthetica indruk maakt. Vorm, functie en kwaliteit van de Sigel producten nodigen uit om business met alle zintuigen te beleven - zij aan zij met bruikbare oplossingen, die het leven thuis, op kantoor en onderweg aangenamer vormgeven en arbeidsprocessen optimaliseren.

DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment Sigel artikelen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De meeste Sigel artikelen zijn uit voorraad leverbaar, dat betekent vandaag besteld is vaak de volgende werkdag al geleverd.

Kantoorinrichting

Sigel Sound Balance heeft een akoestische oplossing ontwikkeld bij geluidsoverlast in kantoren of kantoortuinen. De verschillende akoestische elementen zijn zeer effectieve geluid absorbeerders die gemakkelijk in elke kamer kunnen worden geïntegreerd en met weinig moeite kunnen worden ingebouwd. Als wandpanelen of vrijstaande scheidingswanden kunnen allemaal worden uitgebreid met functionele elementen. De design rijke absorbeerders verminderen het geluidsniveau en verhogen het welzijn van de werknemers. Het resultaat: efficiënt, succesvol en gemotiveerd werk. Bent u op zoek naar Sigel scheidingswanden? De akoestische scheidingswanden kunt u eenvoudig en voordelig online bestellen bij DiscountOffice.nl. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en uit drie moderne kleuren.

Magneetborden

Sigel glasmagneetborden Artverum benadrukken niet alleen visueel de sfeer die u heeft gecreëerd met muurverf en kantoormeubelen. Ze vullen het aan met functionaliteit. Stijlvolle glasmagneetborden in ontvangstruimtes, vergaderruimtes of in de woonkamer zijn bijzondere designobjecten en zowel magnetisch als beschrijfbaar. Wilt u een Sigel glasbord bestellen? Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, designs en kleuren. U bestelt uw favoriete Sigel glasbord via DiscountOffice.nl met korting. Uitgebreide accessoires als glasmagneten, bordwissers, krijtmarkers, bordstiften en –reinigers maken het assortiment compleet. Bestel ook alle Sigel accessoires direct mee, zo kunt u nog meer besparen op uw inkoop.

Ruime keuze agenda’s

Al wordt de wereld steeds digitaler, we zullen toch altijd iets blijven opschrijven. In het zakelijke en dagelijkse kantoorleven, maar ook privé, leggen we ideeën vast, organiseren we onszelf, archiveren we aantekeningen en onthouden we wat er is besproken. Sigel is een bekwame aanbieder die u een hoge kwaliteit en een zeer grote keuze aan producten biedt met betrekking tot schrijven en noteren. Bijvoorbeeld de stijlvolle en exclusieve Conceptum-serie met zijn verschillende functionaliteiten. Of de Jolie-collectie, prachtige agenda’s & notitieboekjes voor alle vrouwen ter wereld. Bestel uw ideale Sigel agenda gemakkelijk en voordelig bij DiscountOffice.nl.

Bureau-toebehoren

DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment aan Sigel bureau-toebehoren als brievenbakjes, bureauleggers, memobakjes, papercliphouders, pennenbakjes, monitorstandaards, muismatten, visitekaarthouders en visitekaartmappen.

Sigel papier en etiketten

Bestel alle Sigel papier en etiketten snel en voordelig online bij DiscountOffice.nl. Naast universeel A4 printpapier en kopieerpapier heeft Sigel laser- en inkjetprintpapier en een ruime keuze aan designpapier.

Heeft u Sigel etiketten nodig? DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment Sigel etiketten tegen scherpe prijzen. Het assortiment bestaat uit adresetiketten, standaard etiketten in diverse formaten, verwijderbare etiketten maar ook CD/DVD etiketten, flesetiketten, stellingetiketten en hangetiketten voor prijs- en productinformatie.

Evenementen toebehoren

Het Sigel assortiment voorziet ook in de behoefte van evenemententoebehoren als ID-bandjes, evenementenbandjes, waardemunten en kelnerbeurzen. Uit voorraad leverbaar, dus een snelle levertijd.