Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Mobius & Ruppert Puntenslijpers

Actief filter:

Mobius & Ruppert tekenmaterialen

Mobius & Ruppert made in Germany

Möbius en Ruppert is opgericht in 1922 door Alfred Möbius en Heinrich Ruppert, inmiddels werkt de vierde generatie in het bedrijf. Het bedrijf fabriceert hoogwaardige tekenmaterialen en is inmiddels een begrip als het gaat om puntenslijpers. De hoge “made in Germany” kwaliteitsstandaard is de basis en fundament van het bedrijf. Alle ontwikkelingen aan machines en producten gebeuren “in house” zodat de hoge eisen in kwaliteit gewaarborgd zijn. Het merk M+R staat voor slijpen, snijden en ontwerpen. DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment M+R artikelen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een snelle levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u heeft uw bestelling vaak de volgende werkdag al in huis.

Puntenslijpers bestellen

Wilt u een puntenslijper bestellen? Het M+R puntenslijper assortiment bestaat uit diverse modellen. Er zijn handpuntenslijpers in lichtgewicht kunststof, hout of metaal voor het slijpen van normale potloden. U kunt ook kiezen voor diverse kunststof puntenslijpers met opvangbakje voor op kantoor. Erg populair bij professionele ontwerpers en kunstenaars zijn de puntenslijpers van messing, voorzien van een gehard kwaliteitsmes. Of wanneer u vaak veel potloden moet slijpen kiest u wellicht een handbediende tafelmodel puntenslijpmachine, geschikt voor normale potloden en kleurpotloden. Of verkiest u liever een elektrisch tafelmodel puntenslijper? Alle M+R puntenslijpers zijn uit voorraad leverbaar via DiscountOffice.nl, gemakkelijk en voordelig online te bestellen.

Linialen, geodriehoeken en sjablonen

Linialen nodig? Möbius en Ruppert heeft een ruime keus in linialen van verschillende lengtes in kunststof, hoogwaardig aluminium of polystyrol met inktrand. Geschikt voor particulier en professioneel gebruik. Daarnaast zijn er ook diverse schaalstokken met diverse schaalverdelingen verkrijgbaar. Welke liniaal u ook wilt bestellen, DiscountOffice.nl heeft zeker de juiste M+R liniaal in het assortiment voor thuis, op kantoor, in de werkplaats of op school.

Daarnaast vindt u in het Möbius en Ruppert assortiment bij DiscountOffice.nl tekenhaken, kompasrozen, gradenboog, tekendriehoeken en diverse geodriehoeken met of zonder handgreep en cirkelsjablonen.

Rolsnijders voor precisiewerk

Met een rolsnijmachine snijdt u gemakkelijk en precies diverse papiersoorten, film en ander zacht materiaal. DiscountOffice.nl biedt diverse uitvoeringen rolsnijmachines van Möbius en Ruppert voor hobby, kantoor en school in zwart kunststof of aluminium uitvoering voorzien van mesbeveiliging. Uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.