Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Viquel Presentatieenveloppen

Actief filter:

Viquel school- en kantoorartikelen

Viquel voor creatieve energie

Viquel is sinds 1949 fabrikant van school- en kantoorbenodigdheden en gespecialiseerd in het maken van PP (polypropyleen) en PVC producten. Het bedrijf is begonnen met het maken van leren tassen. In 1955 gaat Viquel werken met een nieuw materiaal: PVC. Vanwege de toegenomen vraag naar handtassen in zwart lak leer en ander imitatieleer wordt de productielijn van PVC artikelen flink uitgebreid. Het bedrijf start met het produceren van schoolartikelen van flexibel plastic. Viquel wordt de toonaangevende fabrikant van notebook omslagen en PVC-boekomslagen. Vervolgens wordt de productie uitgebreid met ordners en etuis. Inmiddels is het assortiment uitgegroeid tot meer dan 1200 artikelen voor zowel particulieren als professionals. Viquel streeft ernaar de ecologische voetafdruk van haar productie en producten te beperken. Zo staat recycling en hergebruik van polypropyleen- en fabricage afval hoogt in het vaandel. Net als de recycling van verpakkingen. In de ontwerpen van de producten streeft Viquel er naar om zo min mogelijk materiaal te gebruiken. Sinds 2008 heeft Viquel een eco-friendly serie.

Ruim assortiment opbergmiddelen

DiscountOffice.nl levert een uitgebreid Viquel assortiment geschikt voor zowel de particulier, voor kantoor en gebruik op school. Het assortimenten bestaat uit elastomappen, elastoboxen, ringbanden, documentenmappen, showalbums, sorteermappen, presentatie enveloppen, penetuis en agenda’s. U bestelt gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl alle Viquel artikelen die u zoekt.

Viquel levert verschillende soorten mappen die u helpen om al uw documenten overzichtelijk te bewaren. Een opgeruimde en overzichtelijke werkplek zorgt voor meer productiviteit, u hoeft immers niet te zoeken naar de juiste informatie. Ook blijven uw documenten netjes en schoon.

Wilt u Viquel documentmappen bestellen? DiscountOffice.nl heeft diverse handige opbergmappen, documentmappen en verzamelmappen van polypropyleen in het assortiment. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo vindt u documentmappen met onder meer 6, 8 of 12 vakken.

Viquel elastoboxen en elastomappen

Zoals de naam al zegt is zowel een elastobox als een elastomap voorzien van een handige elastieksluiting waardoor de inhoud veilig bewaard blijft. Viquel elastoboxen zijn gemaakt van polypropyleen en te bestellen in verschillende afmetingen en kleuren.

Ook voor de Viquel showalbums en ringbanden bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en kleuren. Uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.

Heeft u meerdere stuks nodig? DiscountOffice.nl hanteert staffelkortingen, dat wil zeggen hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.