Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bisley Roldeurkasten

Actief filter

Kantoormeubilair van Bisley

Bisley archiefkasten

Bent u op zoek naar een Bisley archiefkast? DiscountOffice.nl biedt een breed assortiment Bisley kantoorkasten. Dit kantoormeubilair-merk is toonaangevend in de markt. Naast het vaste aanbod opbergkasten, zoals op de website te vinden, is het mogelijk om elk gewenst product van Bisley te bestellen.

De Bisley meerladekasten, ladenkasten, roldeurkasten, ladeblokken en hangmapkasten zijn gemakkelijk online te bestellen. De kasten zijn voordelig geprijsd en worden door de eigen bezorgdienst van Bisley geleverd. Samen met u wordt er gezocht naar een geschikte dag om de kantoorkast af te leveren.

Achtergrond informatie Bisley

Het bedrijf Bisley is opgericht in 1931 met als eenmanszaak eigenaar Freddy Brown, automonteur van luxeauto's. Tegenwoordig is het een toonaangevend bedrijf op het gebied van kantoormeubilair.

Bisley kantoormeubelen is een Britse producent van stalen opbergmiddelen voor het gebruik in kantoren. Opererend vanuit Bisley in Surrey, Newport in Zuid-Wales met ongeveer 1000 medewerkers, zijn de Bisley producten over de hele wereld verkrijgbaar.

Bisley is een bekend en vertrouwd merk dat voor kwaliteit en duurzaamheid staat. Dit is niet ongezien gebleven. In 2015 heeft Bisley de Manufacturing Guild Mark gewonnen en in 2017 de Design Guild Mark in ontvangst kunnen nemen.

Assortiment Bisley archiefkasten

Bij DiscountOffice.nl is het mogelijk om elke Bisley archiefkast te bestellen. Naast het aanbod op de website is het gehele assortiment van Bisley kantoormeubilair te bestellen. Neem hiervoor contact op met onze afdeling klantenservice. Hieronder vindt u een overzicht van Bisley archiefkasten met daarbij een korte omschrijving.

Bisley meerladenkasten

U kunt kiezen uit een Bisley meerladenkast in de kleuren zwart of zilvergrijs en uit het aantal laden 6, 8, 10 of 15. Meerladekasten bieden u flexibele opbergmogelijkheden. Een populaire meerladenkast is de Bisley A4 meerladekast 15 laden met sokkel zwart.

Bisley ladekasten

De Bisley ladekast Homefiller staat bekend om het mooie design en hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de Bisley ladekasten in veel modellen en kleuren verkrijgbaar. De Bisley Ladekast Homefiler met 3 laden 2x A6 1x A4 Lichtgrijs Donkerblauw is één van de populairste ladekasten.

Bisley roldeurkasten

Bent u opzoek naar een Bisley roldeurkast? De roldeurkasten zijn in het zwart, wit, zilver of antraciet, en in een lage of hoge variant online, te bestellen. Daarnaast zijn er varianten met 2 of 4 legborden en verschillende afmetingen te vinden in de uitgebreide collectie van Bisley archiefkasten.

Bisley ladeblokken

Een Bisley ladeblok is standaard uitgerust met een slot. De bureauladeblokken zijn verrijdbaar en er valt te kiezen uit veel verschillende kleuren. Daarnaast kunt u kiezen voor een bureau ladeblok waarin ook een lade zit met een hangmappenframe. Het Bisley Note Verrijdbaar Ladeblok 3 laden is een zeer populair model.

Bisley hangmappenkasten

Voor de archivering van uw hangmappen is de Bisley hangmappenkast ideaal. De hangmappenkasten van Bisley hebben een centrale sluiting, stalen etikethouders en zijn geschikt voor A4, folio en grootfolio hangmappen. Er zijn 2 modellen, de Bisley hangmappenkast Basic en Bisley hangmappenkast premium. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren, afmetingen en laden aantal te bestellen.

Waarom een Bisley kantoorkast bij DiscountOffice.nl kopen?

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment Bisley kantoorkasten. Daarnaast zijn de Bisley kasten scherp geprijsd. Mocht u ander kantoormeubilair van Bisley zoeken dan in het assortiment opgenomen, neem dan contact op met onze afdeling klantenservice. Elk product van Bisley kunnen we bestellen! Er geldt een snelle levertijd en de afleverdag wordt samen met u afgestemd. Voor alle kantoren, bedrijven, scholen, andere organisaties en grootgebruikers worden er altijd hoge kortingen. geboden Bij een afname van meerdere stuks kunt u op hoge kortingen rekenen. Deze zijn te vinden bij staffelprijzen op de productpagina. Het voordeligste kantoormeubilair bestelt u bij DiscountOffice.nl.