Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Jalema Hechtmappen

Actief filter

Jalema kantoorartikelen en archiveringsmiddelen

Jalema voor archiveren, opbergen en presenteren

Jalema is een toonaangevende producent van fysiek informatiemanagement en kantoorartikelen. Tijd- en ruimtewinst bij het opbergen en terugvinden van informatie vormen de basis van de bedrijfsactiviteiten. DiscountOffice.nl levert een compleet assortiment Jalema artikelen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Het Nederlandse bedrijf Jalema levert in heel Europa alles op het gebied van bureau-accessoires, noteren & registreren, presenteren & plannen en bundelen & opbergen. Zo heeft DiscountOffice.nl niet alleen archiefdozen en archiefbeugels in het assortiment, maar ook diverse hechtmappen, dossiermappen en hangmappen.
De meeste Jalema artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog uw favoriete Jalema artikelen en uw bestelling wordt vaak de volgende dag al bezorgd.

Jalema opgericht in 1947

Wat Jan, Leendert en Machiel (Ja-Le-Ma) Klopman in de jaren twintig begonnen als een kleine fabriek in Koog aan de Zaan, is sindsdien uitgegroeid tot een groot, succesvol en volwassen familiebedrijf. In 1947 namen vader en zoon Westendorff, ook wel de twee spelende olifanten genoemd, Jalema over en vestigden zich in het Limburgse Steyl. De olifant werd symbool voor de artikelen die daar geproduceerd werden.
Al snel bleek de behuizing te klein voor het bedrijf dat briefhouders, archiefzakken, plastic mappen en dergelijke kantoorartikelen maakte en in 1952 verhuisde Jalema naar Reuver. Eind jaren vijftig begon Jalema met het ontwerpen en produceren van branchegerichte archiefsystemen op basis van een unieke vinding: de lateraal - aan één enkel ophangpunt - hangende archiefmap. De Nederlandse ziekenhuiswereld stapte als eerste massaal over op het Jalema systeem. De grafische branche volgde.
En nu, met inmiddels de derde generatie Westendorff aan het roer, verovert Jalema steeds nieuwe branches met doordachte en op gebruikersgerichte kantoorartikelen. Na diverse overnames van onder meer Avanti, Atlanta en Multo, wordt Jalema in 2019 onderdeel van T3L. Waarmee de positie op de markt van signalerings- en markeringsoplossingen en visuele communicatie versterkt wordt.

Compleet assortiment Jalema artikelen

Het uitgebreide assortiment van Jalema bestelt u gemakkelijk en snel bij DiscountOffice.nl met hoge kortingen.

De collectie is verdeeld in onderstaande productranges:

  • Jalema kantoorartikelen: voor een ruime keuze Jalema hechtmappen, binnenmappen, ladenblokken, brievenbakken, notitieboeken en bedrijfsformulieren bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres.
  • Jalema archiefartikelen: naast het alom bekende gele JalemaClip buismechaniek levert DiscountOffice.nl ook Jalema archiefdozen, archiefbeugels en snelhechters.
  • Jalema signage: Jalema gevarensymbolen en pictogrammen om te waarschuwen tegen gevaarlijke situaties.
  • Jalema hygiëne en safety: nieuw in het assortiment zijn de Jalema transparante schermen en afwasbare menukaarten voor extra hygiëne maatregelen en een veilige werkomgeving voor zowel medewerkers als gasten.