Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Ideal Stapelsnijders

Actief filter:

Ideal kantoormachines

Ideal papiervernietiger bestellen

Wilt u een Ideal papiervernietiger bestellen tegen een scherpe prijs? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod Ideal kantoormachines, zoals papiervernietigers, snijmachines, snijmachine onderdelen en luchtreinigers. Alle kantoorapparatuur van Ideal is “Made in Germany”, gebruiksvriendelijke apparatuur vervaardigd uit de beste materialen en geschikt voor intensief probleemloos gebruik.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de beste Ideal kantoormachines. De meeste kantoormachines zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd.

Ideal sinds 1951

Op 1 juli 1951 richtten Wilhelm Krug en Ludwig Priester het bedrijf op als gespecialiseerde winkel, reparatiewerkplaats en productiefaciliteit voor kantoormachines in Balingen, Duitsland. Al snel werden naast papiersnijders, kopieermachines en balpennen ook bordscharen aan het assortiment toegevoegd. Later volgden ook de eerste papiervernietigers.
En met succes, in 1998 is Ideal uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende fabrikanten van papiervernietigers en kantoor snijmachines wereldwijd.
In 2013 is Ideal de eerste papiervernietiger fabrikant die het Blue Angel certificaat uitgereikt krijgt onder meer vanwege het uitermate efficiënte energie verbruik van de papiervernietigers.
De laatste jaren is Ideal uitgebreid met een divisie gezondheid met een collectie luchtreinigers. Met tot nu toe als absolute bekroning dat de luchtreiniger Ideal AP40 PRO gekozen is als “Product of the year 2019” vanwege de uitzonderlijke combinatie van design, functionaliteit en kwaliteit.

Compleet assortiment Ideal kantoorapparatuur

Bij DiscountOffice.nl vindt u een compleet assortiment Ideal kantoorapparatuur tegen scherpe prijzen. Het assortiment bestaat onder meer uit:

Ideal Papiervernietigers

Wilt u een Ideal papiervernietiger bestellen? Via DiscountOffice.nl bestelt u voor elke toepassing de beste Ideal papiervernietiger: voor een groot kantoor, voor een klein kantoor, voor het archief of voor de werkplek thuis.

Ideal Snijmachines

Professionele snijmachines voor uw bedrijf of voor hobby doeleinden, Ideal heeft een ruime keuze bordscharen, rolsnijmachines, snijmachine onderdelen en stapelsnijders. Gemakkelijk via DiscountOffice.nl online te bestellen.

Ideal Luchtreinigers

Met een Ideal luchtreiniger zorgt u voor schone en zuivere lucht in elke ruimte. De Hepa filters filteren vervuilende stoffen zoals stof, deeltjes, pollen en allergenen, ziekteverwekkers, sigarettenrook, uitlaatgassen, chemische dampen en geuren uit de lucht. Naast bovengenoemde Ideal apparatuur kunt u ook via DiscountOffice.nl alle accessoires, onderdelen en benodigdheden bestellen, zoals Ideal papiervernietiger olie, Ideal papiervernietigerzakken, Ideal snijlat, Ideal mesgeleider, Ideal luchtreiniger filter en meer. Door alles bij één leverancier te bestellen bespaart u veel tijd en geld, zodat u aanzienlijk bespaart op uw inkoop.