Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Pilot Tekenstiften

Actief filter

Pilot schrijfwaren

Pilot pennen bestellen

Bent u op zoek naar Pilot pennen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod Pilot pennen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U kunt kiezen uit balpennen, gelpennen, vulpennen, fineliners en rollerballs. Ook voor alle Pilot navullingen voor uw favoriete Pilot pen bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres.
De meeste Pilot artikelen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw pakketje heeft u vaak de volgende werkdag al in huis.
Via DiscountOffice.nl bestelt u al uw Pilot artikelen met korting, heeft u meerdere Pilot pennen nodig voor uw bedrijf of organisatie dan profiteert u door onze staffelprijzen van extra korting.

Pilot Pen sinds 1918

In 1918 werd de basis gelegd voor het huidige Japanse moederbedrijf Pilot Pen, dat inmiddels meerdere dochterondernemingen in de hele wereld heeft. Pilot is ontstaan in de tijd dat Japan doordat erg beïnvloed werd door Engeland en Europees gericht was. De Japanners ontwikkelden aangepaste schrijfinstrumenten voor het ondertekenen van talrijke contracten en commerciële overeenkomsten.
Ryosuke Namiki, Ingenieur en Professor aan de Economische Maritieme hogeschool van Tokyo raakte bezeten door de ingenieuse systemen van zijn vulpennen, die toen ook wel “het penseel van 10.000 jaar” werd genoemd dankzij de ononderbroken inktvloei. Echter Ryosuke Namiki zag nog veel ruimte voor verbetering. Dankzij industriële hulp realiseerde hij een prototype vulpen van super kwaliteit. Samenwerkend met Masao Wada begint hij met de productie van vulpennen. Samen hebben ze de zee als gemeenschappelijke passie, de naam Pilot refereert aan de scheeploodsen. In 1938 verandert de naam in Pilot Pen Co Ltd, en in 1989 Pilot Corporation, een moderne benaming die perfect de creativiteit, innovatie en design van Pilot onderstrepen die aan de basis lagen om aan de top van de schrijfinstrumenten te staan.

Ruim assortiment Pilot schrijfwaren

De producten van Pilot staan bekend om hun goede techniek, functionaliteit en innovativiteit. DiscountOffice.nl heeft naast vulpennen, gelpennen en balpennen ook rollerpennen in het assortiment.

Een greep uit de populairste Pilot pennen:

Pilot balpennen

DiscountOffice.nl levert onder meer de Pilot Super Grip balpen met drukmechaniek en rubberen gripzone en de Pilot Balpen PILOT Begreen in diverse kleuren en uitvoeringen.

Pilot gelpennen

De G2 gelpennen hebben een rubberen grip voor ergonomisch schrijfcomfort, leverbaar in verschillende kleuren. Naast G2 balpennen vindt u bij DiscountOffice.nl ook de G1 gelpennen.

Pilot vulpennen

De bekende Pilot vulpen is de V-pen: het comfort van een roller, het schrijven van een vulpen.

Pilot rollerpennen

DiscountOffice.nl levert het complete assortiment Pilot rollerpennen, zoals de alom bekende Pilot Rollerpen PILOT Frixion BL-FR7waarvan de inkt uitwisbaar is zonder gum, zonder wisser, zonder papierbeschadigingen. Ook biedt DiscountOffice.nl de Pilot Rollerpen PILOT Hi-Tecpoint in alle kleuren.

Pilot fineliners

De fineliner PILOT SW-PPF heeft een slijtvaste penpunt. Te bestellen in zwart, rood, groen en blauw. Ook de Frixion fineliners bestelt u voordelig via DiscountOffice.nl.

Pilot markers

Pilot Frixion makers zijn ideaal voor het duidelijk markeren en eenvoudig corrigeren, zonder gum of wisser. De speciale inkt reageert op warmte, door wrijving met het rubber uiteinde van de pen wordt de inkt onzichtbaar.