Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Schaffenburg Toebehoren

Actief filter

Schaffenburg voor een complete kantoorinrichting

Schaffenburg kantoormeubilair bestellen

Schaffenburg Office Furniture B.V. is een Nederlandse, producerende groothandel van kantoormeubilair. Door middel van een geselecteerd netwerk van dealers levert Schaffenburg systeemmeubilair, vergaderopstellingen, opbergfaciliteiten, bureaustoelen, conferentiestoelen en directiemeubilair. Het kantoormeubilair wordt altijd ontworpen aan de hand van 4 uitgangspunten: ergonomie, uitstraling, flexibiliteit en gebruiksgemak.
Bestel via DiscountOffice.nl al uw Schaffenburg kantoormeubilair en uw bestelling wordt snel geleverd. Alle producten binnen het Schaffenburg Snellever assortiment zijn uit voorraad leverbaar vanuit het Schaffenburg distributiecentrum in Zwijndrecht van maar liefst 5000 m². Dit betekent een gegarandeerde levering en just-in-time plaatsing.

Al bijna 25 jaar Schaffenburg

Schaffenburg Office Furniture is bijna 25 jaar geleden opgestart door Reinier Wijnbergen en biedt totaal concepten voor het interieur op de werkplek. Het familie bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot 35 werknemers en groeit ieder jaar weer gestaag door en ontwikkelt zich verder.
De missie van Schaffenburg is #thuis op je werk: als u uw werkomgeving als prettig ervaart, deze optimale ondersteuning biedt tijdens de dagelijkse werkzaamheden en u er gemotiveerder en gemakkelijker door gaat werken, dan is de missie van Schaffenburg geslaagd.

“Werken op een plek die voelt als thuis is een plek waar goed wordt gewerkt.”

Vanuit deze filosofie ontwikkelt en produceert Schaffenburg meubilair en accessoires voor zakelijke omgevingen. Enerzijds door producten te ontwikkelen die een kantoor comfortabel en functioneel maken en anderzijds door omgevingen te creëren die matchen met de associatie die gebruikers hebben bij thuis. Bij het ontwerp en de productie van het meubilair wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met eventuele milieueffecten, zoals het gebruik van ongewenste stoffen en het recyclen van diverse materiaalsoorten.

Ruime collectie Schaffenburg meubilair

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online alle Schaffenburg kantoormeubilair met korting.

Het complete Schaffenburg assortiment is onderverdeeld in diverse categorieën om uw keuze te vergemakkelijken:

  • Bureaus en tafels: zoals bureautafels, elektrische bureaus en slingerbureaus
  • Ergonomische artikelen: zoals monitorarmen en cpu-houders
  • Hygiëne artikelen: zoals spatschermen
  • Kasten: zoals ladekasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten
  • Stoelen: zoals ergonomische bureaustoelen en conferentiestoelen

Schaffenburg meubilair en kantoorinrichting met korting bestellen

Bestel al uw Schaffenburg bureaus, tafels, bureaustoelen, ladekasten en meer met hoge kortingen via DiscountOffice.nl. Topkwaliteit meubilair vervaardigd uit hoogwaardige materialen geschikt voor langdurig intensief gebruik. Wilt u meerdere werkplekken inrichten? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor een complete kantoorinrichting.