Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Katrin Toiletpapier

Actief filter

Katrin hygiëne artikelen

Katrin handdoeken en toiletpapier bestellen?

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een compleet aanbod Katrin hygiëne artikelen die u tegen scherpe prijzen gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Het complete assortiment bestaat onder meer uit toiletpapier, toiletpapierdispensers, handdoekrollen, handdoeken, handdoekdispensers, zeepdispensers, zeepvullingen, poetsrollen en poetspapier. Katrin biedt slimme en functionele hygiëne-oplossingen voor alle sanitaire ruimtes, werkplekken en keukens. Katrin hygiëne artikelen ondersteunen de beste hygiëne en hygiënenormen en zijn duurzaam door de gehele waardeketen.
De meeste Katrin artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog uw favoriete Katrin artikelen via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling vaak de volgende werkdag al.

Katrin hygiëne oplossingen op maat

Katrin is de specialist voor frisse, behaaglijke en functionele openbare toiletruimten en werkplekken in bedrijven, hotels, scholen, restaurants en gezondheidszorg. De “away-fromhome” oplossingen voor hygiëne van Katrin brengen de meest uiteenlopende uitdagingen tot een goed einde. In 1974 werd het merk Katrin AfH als één van de eerste tissuemerken voor onderweg in Europa geïntroduceerd. Het woord “Katrin” vindt zijn oorsprong in de Metsä Tissue Katrinefors-fabriek, opgericht in 1765. Deze fabriek werd genoemd naar de vrouw van de oprichter en vormt de oorsprong van het merk en de producten zoals we die vandaag kennen.
Alle Katrin producten worden gemaakt door Metsä Tissue, de toonaangevende fabrikant van tissues en vetvrij papier in Europa die de gezondheid, hygiëne en het welzijn thuis, op het werk en in de vrije tijd verbeteren. Naast Katrin zijn de merken van Metsä Tissue ook Lambi, Mola, SAGA, Serla en Tento. Metsä Tissue bereikt dagelijks 40 miljoen consumenten met hygiëne producten die het dagelijks leven soepeler, gemakkelijker en schoon maken.

Ruim assortiment Katrin hygiëne artikelen

Binnen het ruime assortiment Katrin artikelen kunt u onder meer kiezen uit:

  • Katrin handdoeken en handdoekrollen
  • Katrin handdoekdispenser
  • Katrin toiletpapier
  • Katrin toiletpapierdispensers
  • Katrin zeepdispenser en zeep navullingen
  • Katrin poetspapier en poetsdoeken

Katrin hygiëne artikelen met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u al uw Katrin hygiëne artikelen met hoge kortingen. Voor elk gebruik vindt u bij DiscountOffice.nl de juiste Katrin artikelen. Bij ons ontvangt u altijd de scherpste prijs of u nu kiest voor een pak, een doos of aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakking. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, waarbij geldt hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. Wilt u namens een bedrijf, instelling of school bestellen, dan is het ook mogelijk om op rekening te bestellen.