Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Edding Viltstiften

Actief filter

Edding Schrijfwaren

Edding viltstiften en markers

Edding Legamaster is vooral bekend van viltstiften en markeerstiften in diverse afmetingen en kleuren voor allerlei toepassingen. Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een compleet Edding assortiment: glasbordstiften, whiteboardstiften, markers, krijtmarkers, lakmarkers, viltstiften, fijnschrijvers en meer.
Voor elke toepassing op kantoor, in de werkplaats, in de horeca, in de industrie en voor hobby doeleinden bestelt u de juiste Edding stiften gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. De meeste Edding artikelen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw pakketje wordt meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Edding sinds 1960

In Hamburg begonnen de schoolvrienden Carl-Wilhelm Edding en Volker Detlef Ledermann met het produceren van viltstiften, de Edding No. 1. En met succes: na 10 jaar waren er al bijna 100 miljoen Edding viltstiften verkocht over de gehele wereld. Edding blijft zich steeds ontwikkelen: nieuwe markten, nieuwe producten, nieuwe technologieën en nieuwe klantgroepen. Met als doel de juiste marker voor alle toepassingen en oppervlakken te kunnen leveren of ontwikkelen.
Sinds 1999 worden verschillende oplossingen voor planning en visuele communicatie onder de merknaam Legamaster op de markt gebracht. Inmiddels is Edding uitgegroeid tot een mondiale onderneming met meer dan 600 medewerkers.

Voor ieder oppervlak een Edding stift

Het streven van Edding is om voor ieder oppervlak een Edding te bieden. Voor gebruik op papier, op textiel, op porselein, op glas, op metaal, op hout, op steen, op rubber, op krijtborden, op glasborden of op whiteboards. Om te kunnen schrijven, te decoreren, te tekenen, te markeren, te verven en nog veel meer. Bij DiscountOffice.nl koopt de juiste Edding stift tegen een scherpe prijs.

Edding viltstiften bestellen?

Het assortiment Edding viltststiften is enorm uitgebreid. Met de Edding 3000 als absolute klassieker, deze permanent marker is in diverse kleuren te bestellen waaronder zwart, rood, groen en blauw. Andere populaire markers zijn de Edding 300 en de Edding 400.

Edding lakmarkers nodig? Prima dekkend schrijven en markeren, ook op donkere oppervlakken, daarvoor is de Edding 750 lakmarker bij uitstek geschikt. Deze Edding marker is ideaal voor nagenoeg alle oppervlakken, zoals glas, kunststof, hout en metaal. Een veelzijdige marker voor hobby en thuisgebruik. Ook kunt u via DiscountOffice.nl de lakmarkers 751 en 780 tegen scherpe prijzen bestellen.

Op zoek naar Edding krijtmarkers? Een krijtstift is ideaal voor gebruik op krijtborden, glas en ramen. Het wordt ook wel een Edding window marker genoemd. Met een vochtige doek te verwijderen van bijna alle gladde oppervlaktes.

Edding whiteboardstiften met cap-off technologie

De edding whiteboard markers voor het schrijven op en markeren van whiteboards, zijn droog uitwisbaar op bijna alle niet-poreuze oppervlakken, zoals email, glas en melamine. Dankzij de gebruikte ‘cap-off’ technologie kunnen sommige producten meerdere dagen zonder dop worden bewaard, zonder uit te drogen. Edding whiteboardmarkers kunt u bestellen per kleur of in handige assorti verpakkingen.

Navulbare Edding stiften

Bijna 70% van het Edding assortiment is navulbaar. Denk aan permanent markers, whiteboard- e flipchartmarkers, tekstmarkers en andere schrijfwaren. Edding gebruikt twee navulsystemen: het capillaire systeem en het druppelsysteem. Ook de flesjes navulinkt bestelt u gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl.