Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Schneider Whiteboard-stiften

Actief filter:

Schneider schrijfwaren

Schrijf het op met Schneider

Schrijfwaren voor iedereen. Deze basisgedachte is sinds de start van Schneider ruim 80 jaar geleden nog steeds hetzelfde. Als pionier bracht Schneider vullingen voor balpennen op de markt en zijn ze bekend geworden met de bekende K15 balpen. Tegenwoordig onderscheiden ze zich met de nieuwste Viscoglide® technologie voor soepel schrijven. De producten van Schneider onderscheiden zich in kwaliteit, schrijfgemak en geschiktheid voor dagelijks gebruik. Schneider produceert geen luxeartikelen maar degelijke, functionele en betrouwbare schrijfwaren. Het is voor Schneider een uitdaging om producten op de markt te brengen die voldoen aan de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. Schneider vindt dat elke gedachte het waard is om opgeschreven te worden. DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment Schneider pennen, potloden, stiften en inkt: hoogwaardige schrijfwaren die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.

Duurzame biobased pennen

Duurzaamheid in product en productie is een centraal onderdeel van de merkessentie van Schneider. Ze zijn als eerste producent in de schrijfwarenbranche al meer dan 20 jaar EMAS-gecertificeerd. Een aantal penuitvoeringen - Slider Xite, Line-Up en Link-It - zijn gemaakt van 90% bio-gebaseerd kunststof. Biobased kunststof is afkomstig van hernieuwbare bronnen zoals suikerriet, maïs of melkzuur van fermentatieprocessen van planten. Het gebruik van hernieuwbare grondstoffen bespaart de beperkte minerale oliebronnen en vermindert de CO2-uitstoot. Comfortabel en duurzaam schrijven, het is mogelijk met de schrijfwaren van Schneider.

Balpennen met Viscoglide® technologie

Een schrijfinstrument dat soepel en gemakkelijk glijdend schrijft. Dat zijn de balpennen van Schneider met Viscoglide® technologie. Wilt u een balpen Schneider Slider Edge bestellen? DiscountOffice.nl levert de Slider Edge balpennen in verschillende kleuren zoals onder meer rood, blauw, groen en oranje. Naast de Slider Edge modellen zijn ook een groot aantal andere modellen uitgerust met de Viscoglide® technologie, zoals Slider Basic, Slider Touch, Slider Rave, Slider Memo XB, Slider Xite, Contrast, Epsilon, Epsilon Touch, Perlia, Link-it balpen en de nieuwe Take4. Welke Schneider balpen u ook zoekt, u vindt uw favoriete balpen zeker bij DiscountOffice.nl. Uit voorraad leverbaar en tegen scherpe prijzen.

Ruim assortiment fineliners en vezelschrijvers

Gaat uw voorkeur uit naar een fineliner? Schneider biedt een ruime keuze fijnschrijvers die u gemakkelijk en voordelig online kunt kopen via DiscountOffice.nl.

De Line-Up fineliner 0,4mm is gemaakt van 90% biobased kunststof en verkrijgbaar in 30 kleuren. Of kiest u voor de Line-up Touch? Deze fineliner is voorzien van een stylus functie om smartphones en tablets mee te bedienen. Het assortiment bestaat verder uit de populaire Fineliner Xpress 0,8 mm, Topliner 0,4 mm en de vezelschrijvers in de Topwriter-serie in 0,6/0,8 mm. De eerste pen met een slim systeem om verschillende combinaties mogelijk te maken is de Schneider Link-it. U kunt fineliners, viltstiften, balpennen en tekstmarkers eenvoudig met elkaar koppelen en zelf de kleurencombinaties kiezen.

Op zoek naar vulpen of rollerball?

Schneider heeft een zeer gevarieerd aanbod vulpennen en rollerballs. Bent u op zoek naar een kindervulpen? Dan kiest u voor de Base-Kid, de leervulpen die meegroeit. Of de Base Senso met waarschuwingslampje wanneer de schrijfdruk te groot is. De Zippi is ook voor de beginnende schrijver. Voor de schoolgaande jeugd zijn er de vulpen- en rollerbalmodellen Voice, Easy, INX Sportive, Voyage, Xpect en Base en allen voorzien van een rubberen anti-slip profiel en verkrijgbaar in diverse dessins. Op zoek naar een modern ontwerp vulpen of rollerball? Dan kies u voor de Ceod Classic, Ceod Shiny of Ceod Colour. Zoekt u meer elegantie? Dan kiest u voor de Glam, Glam VIP of Ray. Voor zakelijk gebruik zijn er de rollerballs in zwart, rood, blauw, groen in de uitvoeringen One Hybrid, One Business, One Change of Topball. Alle vulpennen en rollerballs zijn zowel voor rechts- als linkshandigen. Rollerball Breeze is gemaakt van gerecycled plastic en heeft een driehoekige gripzone en voorzien van het milieukeurmerk Blauwe Engel.

Door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u gemakkelijk online via DiscountOffice.nl de Schneider vulpen of Schneider rollerball die u zoekt. Bestel ook direct de juiste vulpenpatronen, vulpeninkt of rollerbalvullingen mee, DiscountOffice.nl levert voor elke Schneiderpen ook voordelige navullingen.

Markers kopen?

Schneider heeft een diversiteit aan markers en stiften. Denk aan tekstmarkers als de Job 150 of One Highlighter. Maar ook permanent markers Maxx in diverse schrijfkleuren en schrijfdiktes, whiteboard en flipchartmarkers, glasbordmarkers, erasable markers, lakmarkers, krijtbordmarkers en viltstiften. Voordelig en online te bestellen bij DiscountOffice.nl.