Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Nobo Whiteboards

Actief filter

Nobo, uw visuele communicatie-expert

Nobo (afkorting van Notice Boards) is de visuele communicatie-expert en biedt een totaaloplossing voor vergaderingen, meetings, workshops, trainingen, brainstormsessies enz. Nobo levert al meer dan 45 jaar toonaangevende producten, en heeft een marktleidende positie binnen de sector van visuele communicatie.

Whiteboard voor kantoor, school of thuis bestellen

Heeft u een whiteboard nodig?  NOBO heeft een ruim aanbod aan whiteboards. Of het nu gaat om samenwerking met collega's, interactie tussen studenten of het in kaart brengen van de meest creatieve ideeën, het whiteboard is hiervoor het perfecte communicatiemiddel. Een van de meest belangrijke factoren bij een aankoop van een whiteboard is het materiaal waar het oppervlak van is gemaakt. Elke materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende omstandigheden. Bij DiscountOffice.nl koopt u whiteboards van Nobo in glas, emaille (keramiek of porselein) en Nano Clean (staal), door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel online het whiteboard dat het beste past bij uw wensen. DiscountOffice.nl levert de Nobo whiteboards uit voorraad tegen scherpe prijzen.

Nobo Classic Staal

Het assortiment Nobo Classic Staal whiteboards is al jarenlang een vaste waarde in de visuele communicatie. Deze borden hebben de standaard gezet voor hoge kwaliteit, gecombineerd met praktisch design. Classic Staal whiteboards bieden de gebruiker een effectief schrijfoppervlak dat goed uitwisbaar is en bovendien duurzaam. Wilt u ook het klassieke whiteboard voor op kantoor kopen? Bestel dan vandaag nog uw whiteboard bij DiscountOffice.nl, door de korte levertijd wordt deze vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Verschillende formaten whiteboards

De Nobo whiteboards zijn verkrijgbaar in verschillende maten tegen scherpe prijzen. Naast de populaire whiteboards in de afmeting 60x90cm en 90x120cm biedt DiscountOffice.nl ook de Nobo whiteboards widescreen. De widescreen formaten zijn geschikt voor moderne vergaderruimtes, scholen en kantoren. Deze grote en gigantische whiteboard formaten zijn uitermate geschikt voor open ruimtes en werkplekken.

Het kleinste whiteboard staat bekend als een tegel en heeft een afmeting van 30x30cm. Deze kleine, draagbare whiteboarden of mini whiteboarden worden veel gebruikt als een memobord voor herinneringen, telefoonnummers en to-do lijstjes.

De mobiele whiteboards zijn een geweldige oplossing voor flexibele werkplekken of meeting rooms. Maar Nobo heeft ook kleine whiteboards voor op het bureau. Denk hierbij aan het glazen bureau notitiebordje dat perfect past tussen uw toetsenbord en beeldscherm. Gemakkelijk om kleine notities of bijvoorbeeld telefoonnummers op te schrijven. Nooit meer op zoek naar een post-it blaadje.

De verplaatsbare en makkelijk op te bergen whiteboard-flipovers met flipoverblokken, zijn ideaal voor workshops en trainingssessies waar concepten, ideeën en gedachten snel kunnen worden vastgelegd en opnieuw kunnen worden bekeken.

Nobo glasborden bieden superieure stijlmogelijkheden voor elke vergaderruimte en receptie, zoals een frameloos ontwerp en kleuropties. Hierdoor zijn ze een prachtige aanvulling op de moderne kantooromgeving. Nobo Glasborden zijn ook magnetisch waardoor ze kunnen worden gebruikt als stijlvolle glazen prikborden. De unieke kwaliteiten van glas geven het whiteboardoppervlak een lange levensduur.

Nobo whiteboard accessoires kopen

Bestel ook direct de benodigde droog uitwisbare whiteboard markers, whiteboard wissers en reinigingsproducten, whiteboard magneten, flipoverblokken en markers en rastertape bij DiscountOffice.nl. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit.

De best verkochte Liquid Ink markers van Nobo hebben een pompactie om de inkt (en uw ideeën) te laten vloeien wanneer de marker ondersteboven wordt gebruikt, zoals vaak het geval is. De Nobo Liquid Ink markers hebben ook een reservoir venster, zodat u kunt zien hoeveel inkt er nog in de marker zit.

Bestel vandaag nog uw Nobo Whiteboards, Memo- /prikborden, Display- & verwijsborden, Clicklijsten voor posters, Planborden & accessoires, Flipovers, Flipoverblokken online bij DiscountOffice.nl en stimuleer uw creativiteit.