Han

HAN Kantoorartikelen

HAN producten staan voor kwaliteit en design

HAN is een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in hoogwaardige bureau accessoires. Een bedrijf met ongebruikelijke ideeën, hoge ontwerpnormen en geavanceerde fabricagetechnieken die komen tot innovatieve, elegante en bekroonde producten. Jaar na jaar worden HAN producten beloond met internationaal gerenommeerde designerprijzen. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit een ruim assortiment HAN kantoorartikelen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.

Hoogwaardige bureau organizers voor elk kantoor

Bent u op zoek naar HAN brievenbakken dan bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Deze duurzame organizer op uw bureau is verkrijgbaar in diverse stijlen. Of u nu kiest voor de standaard, Klassik, Loop, Wave, Viva, Trend Colour, XXL, Elegance, New Colours , Trend Colours of de Karma recycle versie, de keuze voor de brievenbakken gaat van standaard, klassiek tot elegant tot exclusief tot kleurrijk tot milieuvriendelijk. HAN brievenbakken voldoen aan ieders eisen door het eigentijds design en zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. En de diverse kleuren van de brievenbakken zijn weer perfect af te stemmen op de tijdschriftencassettes, pennenkokers en boekensteunen.

Of bent u op zoek naar ladekasten? De standaard, iBox, Impuls of Contur HAN ladekasten zijn onmisbare organisatorische hulpmiddelen op kantoor. Met soepel lopende lades en labelclips zijn belangrijke documenten goed gesorteerd. Rubberen voetjes garanderen een stevige stand. Of u kiest voor het stapelbare Allison smart-box systeem. Een uniek en innovatief ontwerp met een hoogglans afwerking voor een breed scala aan toepassingen: op kantoor, tijdens een vergadering of thuis. Voor elke toepassing vindt u bij DiscountOffice.nl de HAN ladekast die het beste past bij uw wensen.

Specifieke HAN bureau designseries

De bureau accessoires in de i-Line designserie zijn echte eyecatchers en worden omschreven als elegant en stijlvol. De hoogglans look en heldere lijnen zetten moderne accenten op elk bureau en combineren design met functioneel. De Delta designserie bestaat uit hoogwaardige bureau accessoires voor bureau en receptie. De HAN designserie smart-Line toont de perfecte interactie van analoog en digitaal en biedt multifunctionele oplossingen met iPhone-, smartphone en tablet accessoires. De HAN designseries zijn een aanwinst voor elk interieur, u bestelt ze gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.

Ruime keus in bureau accessoires

Uw pennen graag overzichtelijk opbergen? Kies voor de X-Loop pennenkoker met 4-vaksverdeling, of de zeskantige Klassik pennenkoker. Of u gaat voor de 9-vaks HAN Rondo pennenbak. Of de HAN Bravo of Signal pennenhouder die eenvoudig uit te breiden is en eindeloos gekoppeld kan worden. HAN biedt ook moderne design VIP visitekaartboxen inclusief een visitekaartmapje ‘GO VIP’ voor 20 visitekaartjes. Wanneer u nog met systeemkaarten werkt dan bent u bij HAN aan het goede adres. U heeft een ruime keuze in diverse materialen, formaten en kleuren. Voor al uw afval heeft HAN een zeer ruime keuze in papierbakken in trendy kleuren. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en snel en eenvoudig online via DiscountOffice.nl te bestellen.

HAN Eco producten

Voor de eco producten uit de Karma serie heeft HAN het milieukenmerk Blauwe Engel gekregen. Deze producten worden uitsluitend uit gebruikte consumentengoederen vervaardigd, zoals bijvoorbeeld gerecyclede koelkasten. Milieubewust gefabriceerd in Duitsland. Wenst u informatie hierover? Informeer bij de afdeling klantenservice.