Juwel

Juwel kluizen

Juwel kluis kopen

Op DiscountOffice.nl vindt u een divers assortiment Juwel kluizen. Een Juwel kluis wordt snel geleverd en heeft een scherpe prijs. Het uitgebreide assortiment bevat afstortkluizen, brandkasten, inbraakwerende kluizen, sleutelkluizen en wapenkluizen.

Over Juwel S.r.l.

Sinds 1922 is de Italiaanse producent JUWEL S.r.l. toonaangevend op het gebied van privé en hotelkluizen. De kluizen van Juwel hebben meestal de Europese normering EN1143.1 en EN 14450. De kluizen van het Italiaanse merk Juwel staan naast hoge kwaliteit en veiligheid vooral bekend om hun fraaie en moderne vormgeving. De kluizen zijn daarom zeer geschikt in hotelkamers, kantoren en woningen. Binnen de grote collectie vindt u uiteenlopende kluizen van privékluizen, sleutelkluizen tot zelfs wapenkluizen.

Assortiment Juwel kluizen

Bent u opzoek naar een Juwel kluis? Juwel kluizen zijn er in veel soorten en maten. Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig verschillende modellen afstortkluizen, brandkasten, inbraakwerende kluizen, sleutelkluizen en wapenkluizen bestellen. De volgende series en modellen staan in het brede aanbod van DiscountOficce.nl: Elegance, Avantgarde, 68 serie, 70 serie, 72 serie en 79 serie.

Juwel Elegance

De serie Juwel Elegance is een reeks brand- en inbraakwerende kluizen. De kluis heeft een mooi Italiaans design en biedt optimale bescherming. Een Juwel Elegance privékluis is geproduceerd van staal en heeft een kluisdeurdikte van 8 mm. De roterende schoten hebben een diameter van 25 mm, dat zich aan drie kanten van de deur bevindt. Alle meubelkluizen uit de Elegance serie hebben rondom de deur een vlambrekend profiel en de wanden zijn voorzien van een brandwerende vulling. Hierdoor heeft de safe een brandwerendheid van 30 min. Naast de Juwel Elegance inbraakwerende kluizen, bevat deze serie ook afstortkluizen.

Juwel Avantgarde

De Juwel Avantgarde kluizen serie heeft een modern design en biedt perfecte bescherming tegen brand en inbraak. Een solide constructie garandeert een optimale bescherming op de ogenblikken dat het er echt op aan komt. De Avantgarde-serie beschermt uw bezittingen optimaal tegen brand en diefstal. De kluisdeur is omranding heeft een vlamberekend profiel en de dikke isolatie wanden zijn gevuld met brandvertragend materiaal. Voor het gebruikersgemak heeft de brandkast een speciaal scharniermechanisme dat zorgt ervoor dat de deur 180° opent.

De meest verkochte kluizen

Top 5 bestverkochte Juwel kluizen:

  1. Juwel 7061 Sleutelkluis
  2. Juwel Elegance Afstortkluis
  3. Juwel 7213 Pistoolkluis
  4. Juwel 7931 Privekluis
  5. Juwel Avantgarde 6544 Brandkast

Juwel kluizen aanbieding

Een Juwel kluis kunt u voor de scherpste prijs bij DiscountOffice.nl kopen. Er is een ruime collectie van Juwel brandkasten, privékluizen, inbraakwerende kluizen, sleutelkluizen en pistoolkluizen. Bij het bestellen van meerdere stuks kunt u nog voordeliger in kopen door te profiteren van de staffelprijzen of door een prijsopgave op te vragen.