Kimberly-Clark

Kimberly-Clark voor al uw hygiëne en schoonmaakartikelen

Kimberly-Clark hygiëne artikelen bestellen

Wilt u Kimberly-Clark producten bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online alle hygiëne en schoonmaakartikelen die u nodig heeft met korting. Handdoeken, handdoekrollen, poetsdoeken, poetsrollen, tissues, dispensers, zeepvullingen en meer.
Kimberly Clark biedt hygiëne oplossingen voor een veiligere, productievere en gezondere werkplek in verschillende branches zoals in de voedselverwerking, in de gezondheidszorg, in kantoren, in de metaalbewerking, in de luchtvaartindustrie en in de automobielindustrie. In elke productcategorie hebben ze diverse sterke merken op de markt: Wypall, Kleenex, Scott, Hostess, Kimberly Clark Professional en Kimtech.
De meeste Kimberly Clark artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt de Kimberly Clark artikelen meestal de volgende werkdag al.

Kimberly-Clark en duurzaamheid

Kimberly-Clark is in 1872 opgericht in Wisconsin in de USA. Inmiddels uitgegroeid tot de wereldwijde marktleider op het gebied van hygiëne oplossingen voor thuis, op kantoren en in de industrie. Actief in meer dan 175 landen waardoor dagelijks bijna een kwart van de wereldbevolking vertrouwt op de hygiëne producten van Kimberly-Clark.
Naast hygiëne staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Naast het FSC keurmerk zijn de producten van Kimberly Clark ook gecertificeerd volgens het Europese Ecolabel, dat de eindgebruiker de garantie biedt voor verantwoorde productie van cradle to crave.

Ruim assortiment hygiëne artikelen

DiscountOffice.nl levert diverse merken van Kimberly-Clark, hoogwaardige duurzame producten voor een veilige en hygiënische werkomgeving. Uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.
Onderstaande topmerken kunt u via DiscountOffice.nl bestellen:

Kleenex

Het Kleenex assortiment bestaat onder meer uit papieren handdoeken, luchtverfrissers, toiletpapier, zeepvullingen zakdoekjes en facial tissues in handige dispenser dozen.

Wypall

Wypall biedt de beste schoonmaakdoeken voor al uw schoonmaak werkzaamheden. Het aanbod bestaat uit poetsdoeken, poetspapier, dispensers en microvezeldoeken. Kimberly-Clark is met het merk Wypall marktleider op het gebied van professionele poetsdoeken. De poetsdoeken zijn ontworpen voor uiteenlopende reinigings- en hygiënevraagstukken binnen de voedingsmiddelenindustrie, productie-industrie, retail en gezondheidszorg. De Wypall poetsdoeken en poetspapier op rol zijn te bestellen in 3 uitvoeringen, Wypall X80 en X90 voor zware taken, Wypall X70 voor medium taken en Wypall X60 en X50 voor lichtere taken.

Kimtech

Het merk Kimtech staat vooral bekend om poetsdoeken die gebruikt worden in omgevingen waar extra strenge hygiëne eisen gesteld worden zoals in een laboratorium.

Kimberly Clark Professional

Kimberly Clark Professional is het merk voor de professionele hygiëne oplossingen. Onder meer handdoeken, handdoeken dispensers, toiletpapier, toiletpapier dispensers, poetsdoeken, poetsdoeken dispensers, luchtverfrissers, afvalbakken, disposable handschoenen, laag chemische handschoenen. Voor elk gebruik en elke toepassingen bestelt u alle Kimberly-Clark Professional benodigdheden via DiscountOffice.nl.

Hostess

Van het merk Hostess koopt u onderzoeksbankrollen en toiletpapier voordelig online bij DiscountOffice.nl. De Hostess producten combineren kwaliteit met functionaliteit en scherpe prijzen.

Scott

Scott producten bieden slimme complete oplossingen voor de toiletruimte, praktische producten zonder in te leveren aan waarde en kwaliteit. Denk aan papieren gevouwen handdoeken, handdoekrollen en toiletpapier.

Kimberly-Clark met korting bestellen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd Kimberly-Clark hygiëne artikelen met hoge kortingen. Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, zodat u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit bent. Ook is het mogelijk om voor een totaal oplossing een prijsopgave te vragen.