O-Water

O-Water watercoolers

O-Water: altijd vers drinkwater voor op het werk

Onder het merk O’Water vindt u een assortiment waterdispensers voor zowel groot- als kleinverbruik zonder contractsysteem. De waterdispenser biedt zowel warm als koud water aan. Het natuurlijk gezuiverd drinkwater wordt geleverd in een plastic fles van 18 liter verpakt in een handige draagkarton. Bij DiscountOffice.nl vindt u in het assortiment watercoolers naast O’Water dispenser in verschillende uitvoeringen ook O’Water waterflessen en diverse toebehoren die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Uit voorraad leverbaar en tegen scherpe prijzen. Heeft u snel water nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl, bestel vandaag nog uw waterflessen en u kunt meestal de volgende werkdag een glas heerlijk verfrissend bronwater aanbieden.

Voordelen water op het werk

Water bestellen? Een waterdispenser op kantoor is een eenvoudige en voordelige oplossing om op elke plek water te kunnen drinken. Overal waar een stopcontact voorhanden kan een waterkoeler geplaatst worden en is het mogelijk om uw medewerkers en bezoekers een heerlijk glas bronwater aan te bieden in plaats van een glas water uit de kraan.

Het drinken van water biedt veel voordelen. Water brengt zuurstof in het lichaam en in de hersenen. Wanneer een mens te weinig water drinkt kan uitdroging optreden. Uitdroging veroorzaakt hoofdpijn, vermoeidheid en lusteloosheid. Hierdoor vermindert de productiviteit en worden fouten gemaakt. Voldoende water drinken zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam beter verlaten. Stimuleer uw medewerkers met voldoende watervoorzieningen op de werkvloer. Met een waterkoeler op het werk stimuleert u het drinken van water boven koffie en thee. Dat is beter voor de gezondheid van uw werknemers en het scheelt u aanzienlijk in de kosten.

Een bijkomend voordeel van veel water drinken is een frequenter toiletbezoek. Deze extra wandelingen zijn goed voor de noodzakelijke lichaamsbeweging.

Watercoolers voor elk gebruik

O’Water biedt verschillende uitvoeringen watercoolers voor warm en koud water. De waterdispensers hebben een grote capaciteit en zijn geschikt voor elk kantoor, groot of klein.

De O’Water waterflessen zijn voorzien van een universele aansluiting zodat ze ook passen op de meest gangbare waterdispensers van andere merken. Speciaal voor grootverbruikers biedt DiscountOffice.nl aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels van 10 flessen à 18 liter. Hierdoor bespaart u nog meer op uw inkoop.

Bekerhouder, reinigingsset of air filter voor uw O’Water waterkoeler nodig? Bestel ook alle O’Water toebehoren voordelig en makkelijk via DiscountOffice.nl.