Zebra

Zebra labelsystemen en accessoires

Zebra etiketten bestellen

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor de enige echte Zebra etiketten, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U vindt hier een breed en scherp geprijsd assortiment Zebra labelsystemen en accessoires. Het Zebra assortiment bestaat onder meer uit barcode scanners, industriële labelprinter etiketten, industriële labelprinters, labelprinter etiketten en polsband printers.
Door originele Zebra labels te gebruiken maakt u optimaal gebruik van uw Zebra printer. De Zebra labels zijn uitgebreid getest op kwaliteit en houdbaarheid en voldoen onder alle extreme omstandigheden aan de eisen gesteld door Zebra. Bestel al uw Zebra etiketten rollen via DiscountOffice.nl en u verhoogt de productiviteit en voorkomt irritatie over slechte printkwaliteit, problemen met scannen en vertraging.

Zebra sinds 1969

In 1969 begonnen als Data Specialties door Ed Kaplan en Gary Cless. De eerste streepjescodeprinter werd in 1982 geïntroduceerd. Gevolgd door de eerste thermische printer voor on-demand barcode-etikettering in 1986. In dat jaar is de bedrijfsnaam veranderd in Zebra Technologies. In rap tempo volgen de nieuwe ontwikkelingen en producten elkaar op: een laserscanbare tweedimensionale streepjescode, een robuuste RFID-handheld, mobiele RFID-printoplossingen en meer oplossingen.
Inmiddels is deze gerenommeerde Amerikaanse multinational uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Daarnaast produceert Zebra mobiele printers voor specialistische printtoepassingen en remote-trackingsoftware in verschillende branches: detailhandel en e-commerce, fabricage, transport en logistiek, gezondheidszorg en publieke sector.

Constante kwaliteit Zebra etiketten

Zebra verandert nooit de materialen waarvan de labels gemaakt zijn, zodat de constante kwaliteit behouden en gewaarborgd blijft. De printerinstellingen hoeven dan ook niet te worden aangepast, waardoor uw productie op hetzelfde niveau gehandhaafd blijft. Zebra biedt meer dan 1.000 combinaties van hoge kwaliteit en betrouwbare materialen voor labels, tags, bonnen, polsbandjes en printlinten, inclusief meer dan 500 producten uit een constante voorraad. Hierdoor voldoet Zebra aan de hoge eisen van de meeste applicaties met zeer snelle levertijden om de productie continue te laten doorlopen.

Verschillende materialen Zebra etiketten

DiscountOffice.nl biedt een compleet assortiment Zebra labels tegen een scherpe prijs. U kunt kiezen uit direct thermische labels (D) en thermal transfer labels (T). De thermal transfer labels zorgen voor een betere houdbaarheid en langer goed leesbaar blijvende resultaten. Is houdbaarheid geen vereiste is dan zijn de direct thermische labels een voordeliger alternatief om labels te printen voor diverse algemene toepassingen.

De etiketten zijn uitgevoerd in verschillende papiersoorten:

  • Z-Perform: een standaard glad papier zonder coating, geschikt voor product-, pallet etikettering en zeer geschikt als verzendetiket.
  • Z-Select: een premium top coated papier voor productetiketten, verzendetiketten en voor gebruik in gezondheidszorg.
  • Z-Ultimate: glanzend polyester, zorgt voor perfecte printkwaliteit, zeer goed bestand tegen chemicaliën.
  • PolyE: glanzend top coated polyethyleen, zeer geschikt voor gebruik op gebogen en ruwe materialen zowel voor gebruik binnen als buiten.
  • Receipt: direct thermisch ongecoat papier voor bijvoorbeeld kassabonnen, parkeertickets en afhaalbonnen.

Zebra printers kopen

Naast Zebra etiketten en labels levert DiscountOffice.nl ook Zebra printers met hoge kortingen. Het assortiment Zebra printers bestaat uit:

Zebra labelprinters

Zebra industriële label printers worden voor diverse doeleinden gebruikt. Niet alleen in de industrie maar ook in de logistiek, retail, medische branche en de reisbranche. De industriële labelprinters staan bekend om het printen van grote volumes met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zebra kaartprinters

Met deze eenvoudig te gebruiken kaartprinters worden bijvoorbeeld ID-kaarten, lidmaatschapskaarten en toegangscontrole pasjes in zeer hoge snelheid afgedrukt.

Zebra polsband printers

Zebra polsband printers zijn perfect voor gebruik in de hospitality branche of in de medische branche. De gegevens worden direct op een polypropyleen polsbandje geprint. Een zeer eenvoudige en kostenefficiënte oplossing!