OUTLET OP=OP Bond Papier Hp Q8004a 24 Inch 594mmx91.4m 80 Gram/m2

Dit artikel is momenteel niet leverbaar.

ColorPRO maakt het verschil op HP Universal Bond Paper. Dit gunstig geprijsde, FSC®-gecertificeerde[1] papier met ColorPRO-technologie produceert sprekender kleuren, scherpere tekst en contrastrijker zwart voor een professionele kwaliteit bij productiesnelheid. Ideaal voor professionals met een hoge productie die werken met geografische informatiesystemen (GIS), architectuur- (AEC) en technisch ontwerpapplicaties ( CAD).

  • Ervaar zelf het verschil. Precieze lijnen met scherpe, fijne details. Hoogwaardige afbeeldingen met een uitgebreid kleurbereik. HP Universal Bond Paper met ColorPRO-technologie produceert opvallende resultaten van professionele kwaliteit.
  • Snel werken. HP printing supplies en originele HP inkt zijn samen met de printer ontworpen en getest om consistent hoge prestaties te leveren. Met dit recyclebare, FSC®-gecertificeerde papier voldoet u aan de milieudoelstellingen van uw bedrijf en uw klanten.
  • Gunstig geprijsd HP Universal Bond Paper optimaliseert uw dagelijkse printwerk met betrouwbare, probleemloze prestaties. Leverbaar in diverse formaten, ook metrisch en jumbo, dus een minder complexe workflow, een hogere productiviteit en lagere printkosten.
Adviesprijs excl. 21% BTW € 22,79
Prijs excl. 21% BTW € 17,63
Prijs incl. 21% BTW € 21,33
Verpakking Stuk
Productcode OUTLET4007.ST1-C1
Merk HP

Product reviews

Er zijn nog geen gedeelde ervaringen voor dit artikel.

Uw ervaring met dit artikel zelf delen?