Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bureaulampen

Bureaulampen

Bureaulampen bestellen?

Bent u op zoek naar een mooie bureaulamp voor op uw kantoor of werkplek? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor mooie en praktische bureaulampen die zorgen voor voldoende licht op uw bureau. U bestelt eenvoudig en voordelig online de bureaulampen die u nodig heeft bij DiscountOffice.nl! Bovendien zijn de meeste bureaulampen uit voorraad leverbaar, dus snel geleverd.

Bureaulampen voor een goede verlichting

Een goede verlichting op de werkplek of aan het bureau zorgt ervoor dat u minder snel vermoeid raakt en langer productiever bent. Voldoende licht is dus ook een belangrijk onderdeel van een ergonomische werkplek. Zorg voor een in hoogte verstelbare bureaulamp zodat deze afgesteld kan worden op de persoonlijke wensen van de gebruiker. Bestel gemakkelijk en voordelig online de juiste bureaulamp bij DiscountOffice.nl voor een optimale verlichting van de werkplek.

Ruim assortiment bureaulampen

In het ruime assortiment van DiscountOffice.nl vindt u vrijwel alle type bureaulampen die er op dit moment te verkrijgen zijn. U kunt hierbij denken aan een bureaulamp met led verlichting, een bureaulamp met spaarlamp of bijvoorbeeld een bureaulamp met halogeenverlichting. Topkwaliteit bureaulampen tegen scherpe prijzen.

Niet alleen is de functionaliteit belangrijk, uiteraard zoekt u ook een bureaulamp die past bij de rest van uw inrichting. Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elk interieur de mooiste bijpassende bureaulamp. U kunt kiezen uit veel verschillende modellen, kleuren en typen lampen. Bijvoorbeeld met een voet of met een tafelklem, met een kap of zonder, dimbare lampen en zelfs lampen waarmee u uw smartphone kunt opladen. U bestelt de bureaulampen eenvoudig online tegen scherpe prijzen bij DiscountOffice.nl.

Bureaulamp met spaarlamp

Een bureaulamp met spaarlamp heeft geen opstarttijd en geeft direct bij het aanzetten van de lamp direct goed licht. Door de hoge lichtopbrengst en het lage stroomverbruik zijn spaarlampen dus zeer geschikt voor functionele verlichting in bijvoorbeeld werkruimtes of op het kantoor.

Bureaulamp met halogeenlamp

Bureaulampen met halogeenlampen hebben de beste kleurweergave en zijn goed te dimmen. De kleur van deze lamp wordt warmer naarmate deze gedimd wordt. Daarom zijn bureaulampen met halogeenverlichting uitermate geschikt voor het creƫren van een sfeervol kantoor. Halogeenlampen zijn ook de enige lichtbronnen met precies dezelfde kleurweergave (CRI) als daglicht. Het nadeel van halogeenlampen is dat ze in verhouding het duurst zijn en hebben ze een hogere milieubelasting.

Bureaulamp met LED-lamp

Bureaulamp led bestellen? Bij DiscountOffice.nl heeft een ruime keuze bureaulampen met ledlampen. U kunt kiezen uit verschillende modellen, kleuren en uitvoeringen. De meeste bureaulampen led zijn uit voorraad leverbaar, u bestelt gemakkelijk en voordelig online.
Bureaulampen met ledverlichting hebben veel voordelen. Ten eerste gaat de led-lamp heel lang mee en geeft het minste warmte vrij. Bovendien is een ledlamp beter voor uw ogen. Een bureaulamp met led is de meest energiezuinige lamp.

Bureaulamp dimbaar kopen? Dimbare bureaulampen zijn ideaal voor gebruik in diverse omstandigheden. U stelt eenvoudig elke gewenste lichtsterkte in. Bij DiscountOffice.nl bestelt u snel en voordelig de dimbare bureaulamp die u zoekt.

Loeplampen

Loeplampen zijn een ideale oplossing voor iedereen die zeer nauwkeurig werk moet verrichten. Daarnaast is de loeplamp een uitkomst voor mensen die visuele ondersteuning nodig hebben. DiscountOffice.nl biedt een ruim aanbod led loeplampen in verschillende lens dioptrieƫn en lichtsterktes, geschikt voor diverse toepassingen.