Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken bestellen

Op zoek naar een mooi boeket bloemen voor uw medewerkers, collega’s of zakelijke relaties? Of wilt u een ander relatiegeschenk bestellen om cadeau te geven? Bij DiscountOffice.nl bent u op het juiste adres voor een divers aanbod relatiegeschenken. U bestelt de relatiegeschenken die u zoekt gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl.

Alles bij één leverancier

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment kantoorartikelen, facilitaire artikelen, magazijnartikelen, kantoormeubilair en veiligheidsartikelen tegen scherpe prijzen.
Ook uw relatiegeschenken koopt u gemakkelijk en snel bij DiscountOffice.nl. Door al uw bedrijfsbenodigdheden bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit. Het scheelt niet alleen tijd, maar levert u ook een kostenbesparing op. U hoeft niet te schakelen tussen verschillende leveranciers en voorkomt onnodige administratie.

Ruim assortiment relatiegeschenken

Voor elke gelegenheid vindt u bij DiscountOffice.nl het juiste relatiegeschenk. Zo kunt u kiezen voor boeketten verse bloemen in verschillende uitvoeringen, zoals gemengde boeketten, boeketten rozen, veldboeketten of een boeket bloemen met een cadeau. Met een mooie bos bloemen bezorgt u altijd een passende attentie bij een verjaardag, een jubileum of als bedankje.
De boeketten bloemen komen dagvers van de kweker worden geconditioneerd in een doos verstuurd, compleet met snijbloemenvoedsel en een freshbag die de bloemen tijdens de transportfase vers houdt. De boeketten worden allemaal door ervaren bloembinders met de hand gebonden.

Ook kunt u bij DiscountOffice.nl boeketten zijden bloemen bestellen. Deze zijdeboeketten zijn gemaakt van de beste kwaliteit zijdebloemen. De boeketten zijden bloemen zijn de perfecte vervanging voor verse bloemen in situaties waar verse bloemen niet lang mooi kunnen blijven.

Op zoek naar mooie kerstboeketten? DiscountOffice.nl levert naast handgebonden kerstboeketten in verschillende uitvoeringen ook kerstkransen, adventskransen en mini kerstboompjes, die uitermate geschikt zijn om cadeau te geven aan uw relaties of medewerkers. U bestelt de kerstgeschenken makkelijk en snel via DiscountOffice.nl tegen scherpe prijzen.

Uiteraard vindt u in het relatiegeschenken assortiment ook cadeaupakketten die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. De relatiegeschenk pakketten zijn met zorg samengesteld en worden verzonden in een luxe geschenkdoos.