Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Audio/video/midi kabels

Audio/video/midi kabels

Andere benamingen: Audio kabels, Video kabels, Midi kabels

Audio video midi kabel bestellen

In het brede assortiment kabels bij DiscountOffice.nl heeft u een ruime keuze in verschillende soorten kabels: audio kabels, video kabels, midi kabels en meer. Via de trefwoorden op onze website selecteert u snel de juiste kabel die u zoekt. U bestelt de kabels gemakkelijk en voordelig online.
De meeste audio video midi kabels zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw pakketje meestal de volgende werkdag al geleverd.
Uw bestelling is in een paar eenvoudige stappen geplaatst. De betaling geschiedt altijd veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. En bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling. Na goedkeuring ontvangt u een krediet op uw account en hoeft u pas na ontvangst van uw bestelling te betalen.

Ruime keuze audio video midi kabels

DiscountOffice.nl levert audio video midi kabels in talrijke uitvoeringen. Voor het aansluiten van uw tv, computer, beeldscherm, monitor, spelcomputer en meer apparaten. Bij DisountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor de beste kabels voor elke toepassing.

Hieronder ziet u in het kort de belangrijkste verschillen tussen de diverse kabels:

Audio kabel

Met een audiokabel kunnen twee eindtoestellen met elkaar verbonden worden om akoestische signalen tussen de toestellen te transporteren. Er is een groot aanbod in verschillende audio kabels, zoals VGA, HDMI, Cinch, jack, USB en SCART stekkers.

Video kabel

Een videokabel is nodig om video- en geluidssignalen te versturen van het ene apparaat naar het andere. Videokabels zijn te bestellen voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld een HDMI kabel waarmee een spelcomputer of laptop op een televisie of beamer aangesloten kan worden. Voor het verbinden van een monitor met een computer kunt u kiezen uit een HDMI, VGA of DisplayPort kabel.

Midi kabel

In tegenstelling tot een audio video kabel transporteert een midi kabel geen audiosignaal niet analoog en ook niet digitaal. Wel brengt een midi kabel digitale signalen over die vooral audio apparatuur, verlichting en visuele effecten voor discotheken aan kunnen sturen.

Kabels met korting bestellen

Via DiscountOffice.nl bestelt u alle kabels met hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een grotere afname nog meer korting ontvangt. Zo kunnen bedrijven, scholen en instelling die veelvuldig kabels nodig hebben nog meer besparen op de inkoop.