Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Etiketten in kleinverpakking

Etiketten in kleinverpakking

Etiketten in kleinverpakking kopen

Etiketten nodig, maar liever niet gelijk een doos vol? Bij DiscountOffice.nl bieden we etiketten speciaal in een kleinverpakking. De etiketten zitten met minder vellen in een verpakking waardoor u voordeliger uit bent. Etiketten in kleinverpakking worden veelal in huishoudens gebruikt maar zijn ook ideaal om de etiketten te verdelen over verschillende afdelingen, zo heeft elke afdeling zijn eigen voorraad.

Verschillende soorten etiketten

DiscountOffice.nl biedt verschillende soorten labels en etiketten. De verschillende formaten zijn in de linker kolom te vinden, zo vindt u snel de door u gewenste maat. Ook de stickers voor kinderen en fraaie huishoudetiketten vindt u in deze categorie. Z-design etiketten van het merk Avery bieden leuke stickers en etiketten voor kinderen en volwassenen. Handig voor in het huishouden om bijvoorbeeld diepvriesbakjes of voorraad te labelen. Ook de schoolboeken krijgen een mooie uitstraling door het gebruik van Z-design etiketten.
Uiteraard zijn ook de standaard etiketten in het wit in kleinverpakking te verkrijgen. Deze etiketten zijn geschikt voor alle type printers en kunt u dus zelf naar wens bedrukken. Deze etiketten zijn ook met de pen beschrijfbaar.

Merken

DiscountOffice.nl biedt verschillende merken etiketten in kleinverpakking. Hieronder vindt u het overzicht van de beschikbare merken.

  • Agipa
  • Apli
  • Avery
  • Herma
  • Kangaro
  • Our Choice
  • Quantore

De etiketten van bovenstaande merken zijn veelal uit voorraad leverbaar en hebben daardoor een korte levertijd van gemiddeld 1 à 2 werkdagen. Na het versturen van de artikelen ontvangt u een Track&Trace per mail of vindt u deze terug in uw account bij ‘verzendinformatie’.

Etiketten voor een scherpe prijs

DiscountOffice.nl biedt de etiketten in kleinverpakking voordelig aan. Door middel van staffelprijzen worden de etiketten nog voordeliger wanneer u meerdere verpakkingen bestelt. Uiteraard kunt u uw bestelling aanvullen met andere kantoorartikelen. Bij DiscountOffice.nl vindt u alles voor in en om uw bedrijf, maar ook voor thuisgebruik. Alle artikelen worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Kijk vooral nog even verder op DiscountOffice.nl