Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Milieuvriendelijke etiketten

Milieuvriendelijke etiketten

Andere benamingen: Duurzame etiketten, Etiketten recyclebaar

Milieuvriendelijke etiketten bestellen

Op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor standaard etiketten? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor milieuvriendelijke adresetiketten in verschillende afmetingen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de milieuvriendelijke etiketten die u zoekt. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel het juiste formaat. U betaalt veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank. De meeste etiketten zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.

Etiketten met milieukeurmerk

Staat duurzaamheid en het milieu bij u hoog in het vaandel? Milieuvriendelijke etiketten zijn een goed alternatief zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Duurzame etiketten geven zeer goede drukresultaten op alle laser- en inkjetprinters, kopieerapparaten, kleurenlaserprinters en kleurenkopieerapparaten. De gerecyclede etiketten hebben een hoge witheidsgraad, dankzij de selectie en het wassen van oud papier, ook al zijn ze geproduceerd zonder chloor.
De milieuvriendelijke etiketten uit het assortiment van DiscountOffice.nl zijn 100% recyclebaar via het oud papier. Met deze etiketten kiest u voor een verantwoorde keuze voor toekomstige generaties. De etiketten en het ondergrond materiaal zijn gemaakt van 100% gerecycled papier. Ook de verpakking is volledig gemaakt van gerecycled karton. De gebruikte oplosmiddelvrije contactlijm op waterbasis is veilig voor mens en milieu.
Naast duurzame etiketten met het FSC keurmerk levert DiscountOffice.nl ook milieuvriendelijke etiketten van Herma, die tevens de Blauwe Engel certificering hebben. De Blauwe Engel is een Duits keurmerk voor producten en diensten die over milieuvriendelijke aspecten beschikken. Het label van Der Blaue Engel op een product geeft aan dat het product op de belangrijkste milieuaspecten minder milieubelastend is dan soortgelijke producten.

Ruim assortiment milieuvriendelijke etiketten

DiscountOffice.nl biedt milieuvriendelijke etiketten voor verschillende toepassingen, zoals milieuvriendelijke ordneretiketten, milieuvriendelijke adresetiketten en milieuvriendelijke etiketten om te labellen. Waar u ook duurzame etiketten voor zoekt, u vindt zeker de juiste milieuvriendelijke etiketten gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl. De milieuvriendelijke etiketten zijn leverbaar in diverse veelgebruikte formaten.
DiscountOffice.nl biedt het ruime assortiment recyclebare etiketten met korting. Bent u grootverbruiker en bestelt u regelmatig meerdere aantallen duurzame etiketten? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl kunt u veel besparen op de inkoop van etiketten en profiteert u optimaal van de scherpe prijzen van DiscountOffice.nl.